CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

18:36 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Laia Zamora, Reina Infantil de les FMP 2024, recita els versos que anuncien a la Verge que el seu fill ha ressuscitat

El Diumenge de Resurrecció comença a Benidorm amb 'l'Ambaixada de l'Àngel'

31 març 2024
Laia Zamora, Reina Infantil de las FMP 2024, ha recitado los versos.
Laia Zamora, Reina Infantil de las FMP 2024, ha recitado los versos.

El Diumenge de Resurrecció ha donat començat a Benidorm a les 8.00 h del matí amb la celebració de 'l'Ambaixada de l'Àngel', la Processó de la Trobada en què les imatges de Jesús i la Verge se citen en l'Albereda. Allí l'àngel recita els seus versos a la Mare de Déu amb els quals celebra que el Crist ha ressuscitat.

Enguany, el paper de l'àngel ha sigut interpretat per la Reina Major Infantil de les Festes Majors Patronals 2024, Laia Zamora, en un acte ple d'emocions que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora de Festes, Mariló Cebreros i un nodrit grup d'edils. També ha assistit el senador Agustín Almodóbar.

En l'esdeveniment estaven també presents la presidenta de la Comissió, Mª Dolores Cano; la Reina Major, Valentina Almodobar i les corts d'honor; el president a perpetuïtat de la Comissió, Francisco Llorens, 'Paco Rosera'; i centenars de veïns que, després dels versos i el llançaments d'estampes religioses, han seguit als trons de Jesús i María fins a l'església de Sant Jaume i Santa Anna on s'ha celebrat la tradicional missa de Diumenge de Rams.

Amb 'l'Ambaixada de l'Àngel' i les misses que amb motiu del dia se celebren en totes les parròquies de la ciutat, Benidorm posa el punt final a una Setmana Santa repleta d'actes en la qual han participat centenars de veïns i que ha pogut ser gaudida pels milers de visitants que han triat la localitat per a passar les seues vacances.