CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

17:22 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Alumnat de Secundària de l'IES Mediterrània participa d'esta iniciativa, que enguany es trasllada al Parc de Foietes

Benidorm commemora el Dia de les Lletres Valencianes amb la lectura pública de poemes de diferents autors

17 novembre 2023
Dia de les LLetres Valencianes

Un any més Benidorm commemora el Dia de les Lletres Valencianes, que se celebra este dilluns 20 de novembre. Amb motiu d'esta efemèride, la Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural ha organitzat una lectura pública d'"alguns textos en llengua valenciana", segons ha informat l'edil de l'àrea, Ana Pellicer, que ha avançat que "en esta ocasió l'activitat està dedicada a la poesia".

Concretament, en la veu dels participants d'esta lectura pública "ressonaran els versos d'autors tan reconeguts en llengua valenciana com Ausiàs March, Àngels Gregori o Marc Granell".

Igual que en anys anteriors, la Regidoria ha sumat a esta celebració a la comunitat educativa, de manera que alumnat de Secundària de l'IES Mediterrània participarà en la lectura pública com també ho faran els membres de la Corporació Municipal.

Com a novetat, enguany l'activitat es trasllada al Parc de Foietes, enfront del mural recuperat de l'antic Hotel Selomar; un mural que restaurat per l'Ajuntament i que des de fa diverses setmanes lluïx en un dels murs perimetrals d'esta gran zona verda.

Després de la lectura pública, que tindrà lloc de 10.00 a 12.00 hores, l'alumnat de l'IES Mediterrània rebrà una xarrada a càrrec d'Aitor Muñoz sobre l'ús del valencià en xarxes socials per a "descobrir com la nostra llengua valenciana és un vehicle d'expressió molt ric i útil en esta nova forma de comunicació".

Pellicer ha convidat a la ciutadania a "sumar-se a esta lectura pública, que contribuïx a donar visibilitat a la creació literària que s'ha fet, es continua fent i es farà en llengua valenciana".