CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

05:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els emissaris dels Reis Mags ja són a Benidorm

02 gener 2017
Los emisarios de los Reyes Magos ya están en Benidorm

Festes organitza per primera vegada un concurs escolar per a triar el disseny del cartell de la Cavalcada de Reis

Benidorm ultima els preparatius de la visita de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Este matí, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el regidor de Festes, Jesús Carrobles, han rebut en l'Ajuntament als seus emissaris: José Vicente Furó, Antonio Sola i Juan Carlos Hernández. Junts han perfilat els últims detalls de la nit màgica que els Reis d'Orient visitaran a tots els xiquets de la ciutat.

Els emissaris de Melcior, Gaspar i Baltasar han mostrat al primer edil el cartell anunciador de la vinguda dels Reixos a Benidorm, il·lustrat per Marcos Fresneda, alumne de 6é de Primària del CEIP 'El Murtal', guanyador del concurs escolar per al disseny del cartell anunciador de la Gran Cavalcada de Reis de Benidorm, que ha organitzat enguany per primera vegada Regidoria de Festes.

Així mateix, els emissaris han fet lliurament a l'alcalde del quadern il·lustrat, 'La història dels Reis Mags d'Orient', també editat per Festes, realitzat pels alumnes del Col·legi de Nuestra Señora de los Dolores, amb el suport de la Unitat de Pediatria Especialitzada de l'Hospital Clínica de Benidorm, que serà repartit a tots els xiquets durant la cavalcada. Una desfilada que començarà el dijous, 5 de gener, a les 18.00 hores al Parc d'Elx i recorrerà la ciutat fins a arribar a la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya. Allí els Reis saludaran i lliuraran els seus presents als xiquets de Benidorm.