CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

23:51 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol

O 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benestar Social reserva 100.000 euros per a estes ajudes, que seran com a màxim de 12.000 euros per associació

Benidorm convoca les subvencions dirigides a entitats socials

11 juliol 2018
Benidorm convoca las subvenciones dirigidas a entidades sociales

La Regidoria de Benestar Social de Benidorm ha convocat les subvencions dirigides a associacions i entitats sense ànim de lucre que treballen en l'àmbit sociosanitari, de la diversitat funcional i de la igualtat. L'edil de l'àrea, Ángela Llorca, ha explicat que "enguany hem ampliat les ajudes a les entitats que entre les seues finalitats preveuen el tractaments psicològics a víctimes de qualsevol tipus de violència o abusos sexuals".

Per a esta línia de subvencions la Regidoria de Benestar Social ha reservat 100.000 euros, i la quantia ajuda a percebre per associació serà del 90% de la quantitat pressupostada per l'entitat fins a un màxim de 12.000 euros.

Les entitats que vulguen concórrer a esta convocatòria "té de termini fins al pròxim 20 de juliol per a presentar la seua sol·licitud". Llorca ha aclarit que estes entitats "hauran d'haver iniciat les activitats per a les quals es demana la subvenció almenys sis mesos abans de la publicació de les bases". Segons les bases, "estes activitats han de desenvolupar-se o haver-se desenvolupat entre l'1 de novembre de 2017 i el 30 d'octubre d'enguany".

Quant als requisits, les entitats hauran de: estar legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de l'Ajuntament de Benidorm com a mínim sis mesos abans de la publicació de les bases; disposar d'una seu social estable, activa i oberta al públic amb horari d'atenció demostrable en el municipi o atendre en una altra localitat a població empadronada i resident a Benidorm; i realitzar activitats orientades a millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Llorca ha recordat que amb esta línia de subvencions "volem continuar donant suport econòmicament a les associacions socials que treballen a Benidorm per la integració i millora de les condicions i qualitat de vida dels col·lectius més desfavorits". "I volem fer-ho —ha afegit— amb la màxima transparència i dins d'un règim de concurrència competitiva, en el qual l'ajuda que reba cada entitat es fixe d'acord als principis de publicitat, objectivitat, igualtat i no discriminació".

Les bases poden consultar-se en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) del passat 20 de juny, el tauló de l'Ajuntament i en la web www.benidorm.org. Així mateix, la documentació a emplenar per a presentar la sol·licitud de subvenció està disponible en la Seu Electrònica de l'Ajuntament.