CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:28 AM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'aportació, igual que altres anys, es destina al desenvolupament de tallers ocupacionals, manteniment d'instal·lacions i transport dels usuaris del centre residents a Benidorm

Benidorm aprova el conveni amb el Centre Doble Amor per valor de 170.000 euros

04 abril 2024
Benidorm aprueba el convenio con el Centro Doble Amor por valor de 170.000 euros

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat el conveni regulador amb l'Associació Doble Amor pel qual el Centre Ocupacional percebrà una subvenció de 170.000 euros amb càrrec al pressupost d'este exercici. Segons figura en l'acord de la JGL, el Doble Amor rebrà la totalitat de la subvenció a la signatura del conveni.

L'Ajuntament, un any més, ha considerat que "la destacada labor associativa desenvolupada per l'Associació Doble Amor i la directa col·laboració que presta a este Ajuntament en la realització d'activitats i programes dirigits al col·lectiu de persones amb diversitat funcional i als seus familiars, li fa mereixedora d'una disposició dinerària municipal que possibilite l'assoliment dels seus lloables i desinteressats fins socials".

En la signatura del document han sigut presents l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora de Benestar Social, Ángela Zaragozí, i el president del Doble Amor, José Luis Calvo.

Segons el conveni subscrit entre totes dos parts, el Doble Amor continuarà desenvolupant els tallers ocupacionals per a persones amb diversitat funcional, s'encarregarà del manteniment de la seu i instal·lacions de l'associació i gestionarà el transport dels usuaris benidormers al centre ocupacional dependent de l'entitat durant enguany.

El centre Doble Amor fa "una "labor encomiable que des de fa més de quaranta anys vetlla per la millora de la qualitat de vida dels seus usuaris i, per extensió, de tota la ciutadania" ha indicat la regidora de Benestar Social, Ángela Zaragozí. L'edil ha reiterat "el compromís de l'Ajuntament de Benidorm amb l'associació i amb la labor que exercix per afavorir la integració de les persones amb diversitat funcional, per promocionar les seues oportunitats laborals i aconseguir el seu màxim desenvolupament personal, fent partícip a les famílies d'este alumnat".

Així mateix, ha considerat que "és indispensable la col·laboració i implicació de totes les administracions públiques per a assegurar l'activitat dels centres Ocupacional i d'Ocupació que gestiona l'Associació".

Benidorm aprueba el convenio con el Centro Doble Amor por valor de 170.000 euros