EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

15:40 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde destaca la contribució "de generositat i solidaritat" dels participants i col·laboradors

Toni Pérez lliura 5.000 euros al Doble Amor per la recaptació de les inscripcions en l'III Cros Solidari Camp a través del Doble Amor

24 novembre 2022
Entrega cheque Cross Solidario Doble Amor
Entrega cheque Cross Solidario Doble Amor

El Parc del Moralet continuarà sent escenari per a les futures edicions d'esta prova imprescindible en el calendari local de competicions.

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez, al costat de les edils de Benestar Social i Esports, Ángela Llorca i Mariló Cebreros, ha fet lliurament a migdia, en les instal·lacions del Centre Doble Amor, d'un xec, per import de cinc mil euros, amb la recaptació de les inscripcions dels participants en l'III Cros Solidari Camp a través que a benefici del Doble Amor que es va celebrar el diumenge, 30 d'octubre, i en el qual van col·laborar la Regidoria d'Esports i el Club d'Atletisme Benidorm, al costat de signatures locals.

Pérez ha destacat "la contribució de solidaritat" envers el Doble Amor i "la generositat" de col·laboradors i patrocinadors per a l'èxit de la prova que contribuïx a favor del centre i els seus associats. Al mateix temps va assenyalar l'aportació de la 'Fila 0' i el nou marc en què s'ha desenvolupat la prova, destacant que els al·licients de la mateixa són "col·laborar amb el centre, participar en la prova i descobrir les possibilitats del Parc del *Moralet". Un espai, va assenyalar l'alcalde, "que era ací i sobre el qual l'Ajuntament ha desplegat l'acció d'aconseguir la titularitat dels terrenys i l'adequació dels mateixos per al gaudi de Benidorm".

Casimiro Vila Esteban, com a president de l'Associació Doble Amor Per a la Promoció de Persones Amb Discapacitat Intel·lectual ha agraït la donació i la col·laboració que enguany ha rebut un substancial increment en la donació gràcies a la contribució dels quasi 500 participants, en els quals es trobaven els 204 atletes que van disputar la prova després de l'eixida de la marxa senderista. Vila ha mostrat la seua satisfacció perquè gràcies a esta prova s'ha assolit recaptar, fins i tot més, a través d'altres iniciatives desplegades durant la prova.

Des del Club atletisme Benidorm, el seu president, Manuel Martínez, ha destacat l'esforç gratificant i el protagonisme especial del Parc del Moralet, demanant que la prova forma part del calendari local al costat de l'espai on s'ha dut a terme, finalitzant l'alcalde Toni Pérez assenyalant que "sempre que el Doble Amor vulga fer una acció en el Moralet comptarà amb l'Ajuntament de Benidorm".