EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

16:10 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Hi haurà cinc sessions en horari de matí i vesprada per a facilitar l'assistència

Medi Ambient organitza xarrades per a explicar als usuaris el nou Pla Local de Cremes

24 novembre 2022
Plan local de quemas

La nova normativa, que entra en vigor l'1 de gener, dividix el terme municipal en zones, cadascuna amb un període de crema.

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat la setmana vinent una sèrie de xarrades informatives per a explicar el nou Pla Local de Cremes a la ciutadania i especialment als usuaris. L'edil de l'àrea, Mónica Gómez, ha recordat que "en l'últim ple aprovem el nou Pla Local de Cremes, que entrarà en vigor el pròxim 1 de gener i que contempla mesures per a minimitzar la quantitat i extensió del fum procedent de les cremes i compatibilitzar esta activitat amb la realitat turística de Benidorm".

Gómez ha indicat que "per a facilitar al màxim l'assistència a estes xarrades, s'han programat cinc sessions en diferents punts de la ciutat i en diversos horaris de matí i vesprada".

Així, la Sala d'actes de l'Ajuntament acollirà dos sessions informatives: el dilluns 28 de novembre i el dimecres dia 30 a les 10.00 hores. També s'han programat dos sessions a la Casa del Llaurador de l'Ermita de Sanç: el dimarts, dia 29, a les 10.00 hores i el dijous 1 de desembre a les 19.00 hores. La cinquena i última xarrada s'impartirà en l'extensió administrativa dels Tolls, el divendres, 2 de desembre, a les 10.00 hores.

La regidora de Medi Ambient ha convidat "a les persones que habitualment realitzen cremes agrícoles a assistir a estes xarrades i conéixer tots els detalls de la nova normativa" que, entre altres novetats, contempla la divisió del terme municipal en sis zones, cadascuna amb un període de crema.