EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

10:51 AM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La campanya 'A peu de carrer' es trasllada a esta zona, l'actuació de la qual ha comptat amb una subvenció de la Diputació

Benidorm millora i renova el clavegueram del barri del Campo

24 novembre 2022
Campaña A pie de calle.

El barri del Campo disposarà d'un clavegueram nou gràcies als treballs de renovació i millora d'este. Una actuació que ha sigut executada per l'Ajuntament i que ha tingut una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant, del 45% del cost de la inversió, emmarcada en la convocatòria de subvencions a entitats locals per a la reparació d'infraestructures hidràuliques de proveïment i sanejament.

Amb eixe motiu s'ha traslladat fins a la zona la campanya 'A peu de carrer', encapçalada pels regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, i veïns del barri.

L'obra subvencionada per la Diputació ha consistit en la renovació i reparació del clavegueram, de manera que "es compta amb una canonada nova de fibra i amb millors prestacions" ha precisat González de Zárate. L'actuació "té un cost una mica superior, però al mateix temps és molt més ràpida i més còmoda per als veïns i no suposa la realització de cap obra".

El que s'ha fet és introduir una mànega d'uns 74 metres d'un material sintètic al llarg de la canonada "de manera que se soluciona qualsevol fugida i permet mantindre la conducció en estat òptim molt més temps". El regidor ha precisat que les canonades de fibrociment d'esta zona tenen una antiguitat entorn dels cinquanta anys.

Una vegada finalitzada ja esta actuació, el carrer Costera del Campo queda preparada "perquè en un futur immediat implementem la plataforma única i guanyem en accessibilitat, perquè les voreres actuals són estretes i obliguen les cadires de rodes i carrets a anar per la calçada". En altres carrers, com a Alcalde Agustín Navarro Alvado, els vehicles podran continuar entrant "però amb completa accessibilitat per als vianants". També ha incidit que es mantindran les places d'aparcament actuals.

González de Zárate ha afirmat que "arribem amb una clara acció política i de gestió, però sabent que sempre queda molt per fer. Ho fem amb una planificació per a abordar infraestructures i obres en aquells punts on són més apressants les actuacions". "En definitiva, donar solució als problemes en funció de la seua envergadura" ha finalitzat.

Esta intervenció es complementa amb altres actuacions de millora de l'accessibilitat i la il·luminació que també s'han desenvolupat en el barri. El regidor ha recordat que "no hi havia accessibilitat en els passos de zebra d'alguns carrers, les voreres dels quals tenen vorades amb molta altura". "Era una obra molt important que soluciona un problema d'accessibilitat per a les persones" ha explicat.

González de Zárate també ha recordat que s'han canviat totes les lluminàries del barri per a comptar amb tecnologia led i sistemes de telegestió gràcies a la subvenció de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi Energètic (IDAE). "Era una de les demandes dels veïns d'este barri i amb això estem solucionem uns qüestió rellevant per a ells" ha dit.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file