EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

10:34 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta activitat s'emmarca en la programació dissenyada per la Regidoria per a commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona

Exhibició de Defensa Personal a càrrec de les alumnes del curs impulsat per Igualtat

24 novembre 2022
Exhibición de Defensa Personal.

Les alumnes del curs de Defensa Personal per a Dones impulsat per la Regidoria d'Igualtat i impartit pel mestre Rangel van realitzar ahir, en la Sala d'actes de l'Ajuntament, una exhibició dels coneixements adquirits en esta disciplina.

Esta exhibició s'emmarca en els actes programats durant tota la setmana per la Regidoria per a commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona, que se celebra demà, 25 de novembre. A l'exhibició van assistir, entre altres, l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i membres de la Corporació municipal.

Durant l'exhibició les alumnes van mostrar les tècniques apreses per a repel·lir atacs cos a cos i amb diferents objectes.

La regidora d'Igualtat va destacar que a més de facilitar a les participants "tècniques de bloqueig de defensa i de control per a eliminar la por", este curs "és també un punt de trobada i de sociabilització per a dones". Zaragozí va recordar que es tracta d'un curs gratuït, que s'impartix al Palau d'Esports; i va agregar que totes les dones interessades a participar en pròximes edicions poden dirigir-se al centre social Jelena, situat al carrer Oliveres número 11 o bé contactar en el telèfon 965 860 226.

La programació amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona seguixen esta vesprada, a les 20.00 hores en la Sala d'actes de l'Ajuntament, amb la projecció d'una selecció de curtmetratges de les quatre edicions del projecte 'Documóvil', escrits, dirigits i gravats per alumnat dels centres de Secundària de Benidorm.