EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

06:29 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El regidor de Seguretat Ciutadana clausura la primera trobada nacional 'Drons Policials 2018', que ha comptat amb 120 inscrits i 21 empreses de tecnologia i equipament

Policies de tota Espanya compartixen a Benidorm les seues experiències en l'ús de drons i els reptes en matèria de regulació

21 novembre 2018
Policías de toda España comparten en Benidorm sus experiencias en el uso de drones y los retos en materia de regulación

Policies Municipals i Locals de tota Espanya han compartit a Benidorm la seua experiència en la incorporació al seu servici ordinari d'aeronaus no tripulades en la segona i última jornada de la primera trobada nacional 'Drons policials 2018' celebrat en el Saló d'Actes de l'Ajuntament i que ha clausurat el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez.

Martínez ha reafirmat "el compromís" de l'Ajuntament de Benidorm amb l'ús de drons en matèria de seguretat, "adquirint nous productes i formant als nostres agents" para "que els nivells de seguretat que perceben els residents i visitants –clau en l'elecció de Benidorm com a destinació turística- puguen augmentar". Així mateix, s'ha marcat com a objectiu "la creació de la Unitat Aèria de la Policia Local".

L'edil ha agraït al director del MUAS de la Universitat Politècnica de València (UPV), Israel Quintanilla, la seua "col·laboració, assessorament, implicació i compromís" en l'organització d'este congrés i especialment en l'elaboració i redacció del reglament municipal d'aeronaus pilotades per control remot que es vol aprovar en pròximes dates.

Durant la seua intervenció, l'edil ha avançat que Benidorm repetirà l'experiència d'este congrés, i ha agraït la seua participació a ponents, empreses, assistents —agents i membres dels Cossos i Forces de Seguretat i les Forces Armades— i organitzadors: Prefectura de la Policia Local de Benidorm, Associació Sociocultural d'este cos i UPV.

Durant dos dies, esta trobada ha abordat les possibilitats que esta tecnologia oferix als Cossos i Forces i Forces Militars en matèria de prevenció, detecció i control de seguretat, així com els reptes als quals s'enfronten en l'àmbit de la regulació i les amenaces que suposa per a la seguretat i llibertat de la ciutadania l'ús alegal d'estes aeronaus no tripulades.

A més, les Policies Locals i Municipals de Madrid, Plasencia (Càceres), Escull (Las Palmas), València, Finestrat, Nules, Algemesí, Xàtiva, Vall d'Uixó i Picassent han exposat l'ús policial i aplicació que realitzen dels drons en cadascuna d'estes localitats.

Esta trobada nacional ha comptat amb més de 120 escrits, 29 ponents i 21 empreses capdavanteres en tecnologia i equipament policial que han ocupat la zona expositiva disposada en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya d'Espanya.