EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

14:24 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm, Igualtat, Paquita Ripoll, Violència de Gènere, Marxa comarcal contra la violència de gènere, l'Alfàs del Pi

Les regidories d'Igualtat i Dona dels municipis de la Marina Baixa impulsen esta marxa, que enguany serà a l'Alfàs del Pi.

21 novembre 2018
Benidorm participa en la Marcha comarcal contra la violencia de género del próximo domingo

Benidorm estarà present en la 'Marxa comarcal contra la violència de gènere' que se celebra este diumenge, 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. Una marxa que en esta ocasió tindrà lloc a l'Alfàs del Pi i que està impulsada per les regidories d'Igualtat i Dona dels municipis de la Marina Baixa. La marxa eixirà a les deu del matí des de l'esplanada de la Casa de Cultura de la localitat alfasina.

El Consell Comarcal d'Igualtat de la Marina Baixa, en el qual s'integren els ajuntaments de Benidorm, Finestrat, La Nucia, La Vila Joiosa, Altea, Callosa d'en Sarrià, Polop de la Marina i l'Alfàs del Pi, i l'Associació Dones amb Veu impulsen la realització d'esta marxa, amb la qual es pretén conscienciar a la societat sobre la necessitat de prendre mesures per a l'erradicació d'este drama social que no solament afecta les dones, víctimes directes d'agressions, abusos i maltractament físic i psicològic, sinó també al seu entorn més pròxim.

En l'acte de presentació, celebrat este matí en l'esplanada de la Casa de Cultura de l'Alfàs del Pi, han participat les regidores d'Igualtat i Dona de Benidorm, Paquita Ripoll; l'Alfàs del Pi, Genoveva Tent; La Nucia, Gema Márquez; Finestrat, Amelia Mayor; Altea, Vicenta Pérez, i Polop, Mari France Berenguer. A l'acte també han assistit Eva Pérez, treballadora de l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià, Ma. Carmen Díaz, tècnica en l'Ajuntament de Benidorm, i Begoña Cortés, agent d'Igualtat en l'Ajuntament d'Altea.

Està previst que diumenge que ve, a les 10.00 hores, més de 400 dones de tota la Marina Baixa es concentren en l'esplanada de la Casa de Cultura de l'Alfàs per a donar inici a la segona 'Marxa Comarcal contra la Violència de Gènere'.

Abans d'iniciar la marxa, es llegirà un manifest contra la violència de gènere i es guardarà un minut de silenci per les dones mortes com a conseqüència de la violència masclista, amb la intervenció musical del cantautor Paco Merchero. A continuació donarà inici la marxa, que transcorrerà els carrers Exèrcits Espanyols, Federico García Lorca i Escoles per a tornar després a l'esplanada de la Casa de Cultura, on es representarà l'obra ¡Qué niña tan bonita!, de Medusa Teatre.

Des del Consell Local d'Igualtat de la Marina Baixa es fa una crida a la població de tota la comarca perquè s'acoste diumenge que ve fins a l'Alfàs del Pi i participe en esta marxa, amb la qual es vol reivindicar la implicació de tota la societat per a acabar amb esta barbàrie.

Estrena del curtmetratge ¿Me amas?

Els actes commemoratius del 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, també inclouen l'estrena del curtmetratge ¿Me amas?, d'Ely C. Llobregat, acte que tindrà lloc el dissabte 24, a les 19.00 hores, en el Centre Social Platja Albir.

¿Me amas?, curt que conjumina el gènere de thriller i drama, retrata la història d'Ana, una jove que veu com canvia la seua realitat després de conéixer a Luis. L'espectador es convertix en testimoni i viu en primera persona l'evolució d'una relació tòxica que patixen moltes dones, a la qual se li deu posar fre amb la implicació de tota la societat.

Un curtmetratge que parla de lluita i de superació i que narra la història de dones que veuen com la seua vida i les seues relacions canvien quan l'amor es transforma en possessió, control i violència.

El Consell Comarcal d'Igualtat de la Marina Baixa i l'Associació Dones amb Veu han recolzat des dels inicis la gravació d'este curt, creat per Ely C. Llobregat i produït per la Mar Salá, una jove productora amb seu a Benidorm dedicada a la comunicació i producció de continguts audiovisuals.