EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

20:51 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El benidormer Antonio Fuster Juárez presenta en el Torrejó el seu llibre 'La sabiduría escondida'

21 novembre 2018
El benidormense Antonio Fuster Juárez presenta en el Torrejó su libro ‘La sabiduría escondida’

El Centre Municipal El Torrejó acull demà dijous, 22 de novembre, a les 19.00 hores, la presentació del llibre 'La sabiduría escondida' del benidormer Antonio Fuster Juárez, organitzada per la Regidoria de Cultura que dirigix Ana Pellicer.

Fuster ha viatjat a més de 60 països i ha escrit sis llibres sobre aqueixos viatges, però el coneixement d'altres llocs i cultures li han permés valorar de forma encara més entusiasta la cultura mediterrània.

'La sabiduría escondida' és un al·legat a l'amor entre persones, l'amor a les essències i cultura mediterrànies, i l'amor als llibres i les biblioteques. La trama que dibuixa l'autor atrapa des de la primera línia. Esguitada de misteris, endevinalles i jeroglífics, porta fins al present a personatges de la Història que van estimar als llibres més que a si mateixos. I ho fa des de l'única manera possible: des dels somnis.

Fuster reflexiona sobre la cultura mediterrània i la manera en què el seu esdevindre ha afectat el desenvolupament de la humanitat, per a bé i per a mal, i ho fa de forma distesa i amb nombrosos girs argumentals. Divertida a vegades, transcendent en alguns passatges, l'estructura és quasi un thriller que eleva la tensió emocional del lector a mesura que avança la trama. Una novel·la amb sabor mediterrani per a degustar-la de principi a fi.