EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Enguany s'han programat dos viatges a l'estació de Grand Valira amb una oferta total de 118 places

La Regidoria de Joventut presenta la Campanya d'Esquí 2019

21 novembre 2018
La Concejalía de Juventud presenta la Campaña de Esquí 2019

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm, Ana Pellicer, ha presentat este matí la Campanya d'Esquí 2019, que proposa dos viatges a l'estació Grand Valira per a gaudir de l'esport blanc en les primeres setmanes de febrer i març.

Pellicer, que ha estat acompanyada pel tècnic de Joventut Josep Romeu, ha informat que el primer dels viatges es realitzarà del 3 al 8 de febrer, mentre que el segon serà del 3 al 8 de març, tots dos amb destinació a l'estació andorrana de Grand Valira. En el primer viatge podran inscriure's 50 joves i en el segon 68, 118 en total. L'edil ha subratllat que "es tracta d'una oferta amb moltíssim acolliment i les places s'esgoten de pressa".

El viatge a Grand Valira té un preu de 485 euros i inclou "el viatge, l'allotjament en hotels de 4 estrelles en habitacions dobles en pensió completa, el forfet per als cinc dies, el lloguer del material alpí, el segur i, finalment, classes de dos hores al dia", tal com ha explicat la regidora. Hi haurà un descompte per a les habitacions triples i per a aquells que aporten el seu material alpí. En cas que es desitge practicar surf de neu, el material i les classes tindran un sobrecost de 25 euros i també hi ha l'opció "perquè els amants de l'esquí que vulguen gaudir de la totalitat de les pistes que ens oferix Grand Valira puguen adquirir per 30 euros la totalitat del domini esquiable".

La campanya d'esquí està dirigida a persones d'entre 14 i 35 anys sense necessitat d'estar empadronades a Benidorm. L'edil ha esmentat "que el rang d'edat es pot ampliar a mesura que s'acosten les dates" com ja ha ocorregut en anys anteriors. Tota la informació d'esta activitat està disponible en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) situat en els baixos de l'edifici consistorial.

Pellicer ha convidat els joves interessats a viatjar este hivern a la neu de la conveniència de fer-ho a través de la Regidoria, ja que "no podran trobar un altre viatge amb tot inclòs a un preu més econòmic". Així mateix, ha recordat que any rere any la Campanya d'Esquí sempre ha tingut una excel·lent acceptació.