EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

19:46 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Reconeix així en el Dia de la Constitució a les entitats nascudes en els primers anys de la Transició Democràtica que seguixen actives

Benidorm concedirà la Medalla Corporativa de la ciutat a l'Associació d'Ames de casa, a AICO i al Grup Scout 'Horitzontes'

21 novembre 2018
Benidorm concederá la Medalla Corporativa de la ciudad a la Asociación de Amas de Casa, AICO y Grupo Scout ‘Horizontes’

Benidorm concedirà la Medalla Corporativa de la ciutat a l'Associació d'Ames de casa, Consumidors i Usuaris; a l'Associació Independent de Comerciants (AICO); i al Grup Scout 'Horitzontes' amb motiu del Dia de la Constitució, el pròxim 6 de desembre. L'alcalde, Toni Pérez, en nom de la Junta de Portaveus, elevarà la moció al ple del pròxim dilluns, 26 de novembre, després que la proposta haja sigut recolzada per unanimitat en una reunió de la mateixa Junta de Portaveus.

Amb esta Medalla Corporativa es reconeix a les entitats cíviques i/o empresarials nascudes en els primers anys de la Transició Democràtica i que seguixen actives en la ciutat. De fet, les tres entitats proposades es van fundar respectivament en els anys 1976, 1977 i 1978.

El lliurament de la Medalla Corporativa a les tres entitats es durà a terme en l'acte institucional del Dia de la Constitució, que es realitzarà el 6 de desembre al migdia en un espai que es concretarà en els pròxims dies.