EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

01:14 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este divendres es permetrà a la ciutadania accedir al 'tecnohito' i el diumenge entre les 10.00 i les 14.00 hores el trajecte des de la parada de l'ajuntament de la línia 3 serà gratuït

Nous projectes, plans i activitats en la Setmana Europea de la Mobilitat

14 setembre 2022
Semana de la Movilidad

L'Ajuntament de Benidorm ha ultimat ja la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra en tot el continent des d'este divendres, 16 de setembre, i fins al dia 22. El regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate, ha recordat que "la ciutat ja va començar a la Setmana Europea de la Mobilitat dijous passat amb Benimov Expierence, que es va prolongar durant tot el cap de setmana, anticipant-nos així a les dates oficials de celebració". No obstant això, "coincidint amb el calendari oficial, s'han programat activitats diàries, cadascuna d'elles centrades en una temàtica o aspecte concret de la mobilitat sostenible".

A grans trets, "es presentaran nous projectes, plans i accions amb els quals afermem encara més a Benidorm com a referent de mobilitat urbana sostenible en l'àmbit nacional i internacional, combinant-los amb activitats pensades directament per a la ciutadania".

La programació arranca este divendres amb "la presentació de tots els detalls del projecte de Baixes Emissions per a tota la ciutat de Benidorm, per al qual comptem amb una subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana". A més, entre les 10.00 i les 14.00 hores la ciutadania podrà accedir en grups de 5 persones al tecnohito, "la rematada d'una obra emblemàtica, la de l'avinguda Mediterrani, que marca el present i el futur de les baixes emissions".

El dissabte, a les 08.30 hores, està prevista l'obertura de l'aparcament dissuasiu de l'avinguda de Cuba, que suma 500 places i en el qual s'establirà un servici d'autobús llançadora gratuït. Un aparcament que se suma a la resta dels quals ja estan operatius en Llevant i Ponent, superant-se les 7.000 places de pàrquing dissuasiu a la ciutat.

El diumenge 18, amb motiu del dia del transport urbà, es presentaran els dos nous autobusos elèctrics que en pròximes dates funcionaran a la ciutat.

A més, entre les 10.00 i les 14.00 hores el trajecte serà gratuït per als viatgers que pugen a l'autobús de la línia 3 en la parada de l'ajuntament.

El dia 19, està previst que es presente el Pla tècnic de gestió forestal del Moralet; mentre que el dimarts serà el torn del Pla de Mobilitat Elèctrica de Benidorm, un document amb el qual "Benidorm fa un pas més i es posiciona entre els municipis capdavanters". El dimecres l'activitat se centrarà en l'accessibilitat per als vianants i més concretament en els itineraris i rutes escolars segures que s'han anat configurant a la ciutat. La Setmana Europea de la Mobilitat es tancarà el dijous 22 amb una reunió i activitat participativa amb els veïns sobre el projecte de baixes emissions d'Armada Espanyola que "s'iniciarà immediatament".

Audios relacionados
Corte voz 1 - González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file