EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

01:30 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mónica Gómez anima a participar en la jornada de gestió de xarxes de demà per a "fomentar relacions en el teixit productiu"

Benidorm ratifica el seu suport i compromís amb JOVEMPA Marina Baixa

14 setembre 2022
Concejala de Empleo del Ayuntamiento de Benidorm.

'Bye, bye, Summer" servirà per a compartir experiències i generar sinergies entre els associats.

Demà dijous, a partir de les 19 hores, Jovempa Marina Baixa organitza en terrassa Selvático de l'Hotel Primavera Park una sessió de gestió de xarxes per a analitzar la situació després de l'estiu i ampliar la xarxa de contactes personals.

L'esdeveniment, que assolix la seua tercera edició, ha sigut presentat a l'Ajuntament de Benidorm pel president de l'associació, Ramón Soriano, i la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Benidorm, Mónica Gómez.

Gómez ha destacat "el suport i compromís municipal" amb Jovempa Marina Baixa, prestant a l'associació "ajuda i suport". La regidora va destacar el conveni que es manté i l'objectiu que el presidix: "fomentar les relacions amb el teixit productiu". Va recordar que Jovempa Marina Baixa disposa de l'Espai Coworking Benidorm, en l'Edifici Aquarium II de l'avinguda Juan Fuster Zaragoza, "des d'on assessoren jóvens empresaris i desenvolupen la seua labor".

Mónica Gómez "va animar a participar" en la sessió de demà i va destacar que en la cita vespertina Jovempa Marina Baixa "presentarà el seu programa d'activitats".

Per la seua banda, el president Ramón Soriano va incidir en esta qüestió assenyalant que la finalitat principal que els porta a organitzar esta acció és "presentar l'agenda fins a final d'any, crear sinergies entre els assistents i acomiadar l'estiu".

L'esdeveniment, III After work Bye Bye Summer, se celebrarà en Selvàtic Rooftop Hotel Primavera Park amb un preu d'entrada de 10 euros per als associats de Jovempa Marina Baixa. Les inscripcions per a assistir han de formalitzar-se a través del correu marinabaixa@jovempa.org o trucant al telèfon de l'associació: 619 385 317.

Audios relacionados
Corte voz 1 Ramón Soriano
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ramón Soriano
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mónica Gómez
Audio file