EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

03:21 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Compta amb monitors especialitzats i oferix oci educatiu lliure i gratuït per als jóvens de Benidorm

Benidorm reobri l'Espai Jove, el punt de trobada de la joventut de Benidorm

14 setembre 2022
Espai Jove Concejalía de Juventud.

L'Espai Jove de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm torna a estar operativa des del començament del curs del curs acadèmic en el Centre d'Informació Juvenil, de la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, de dilluns a divendres, en horari de vesprada –16.00 a 21.00 h– i el matí dels dissabtes, de 9.00 a 14.00 h.

L'Espai Jove és punt de trobada de la joventut de Benidorm. L'objectiu principal d'este servici de la Regidoria de Joventut, ha destacat el regidor Jaime Jesús Pérez, és "facilitar a tots els jóvens un lloc en el qual, a més de poder fer les seues tasques escolars amb el suport i ajuda dels monitors, servisca com a punt de trobada i reunió amb altres jóvens". Compta, va destacar, "amb monitors especialitzats que ajuden, formen, informen i dinamitzen als jóvens de Benidorm".

Pérez va destacar que "a més, mensualment, s'organitzen activitats d'oci educatiu". Entre elles, "tallers de treballs manuals, cinefòrum, xarrades, informació i experiències amb videojocs, ludoteca, contacontes i fins i tot aprenentatge d'idiomes". El regidor va anunciar novetats per a este curs i va destacar que "és un servici gratuït i obert a tots els jóvens de Benidorm" animant a "assistir lliurement i participar en les seues activitats".

La programació mensual es publicita a través de cartelleria i fullets de mà, però, va destacar Jaime Jesús Pérez, "està disponible" en la web www.benidorm.org i en les Xarxes Socials de l'Ajuntament de Benidorm.