EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

01:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Està previst que FGV realitze el tall a les 00.00 hores d'este dijous

Benidorm millora l'entorn del Camí del Llandero per a guanyar fluïdesa i seguretat durant el tall de Beniardà

14 setembre 2022
Camí del Llandero.
Camí del Llandero.

L'Ajuntament de Benidorm està fent actuacions per a millorar l'entorn del Camí del Llandero per a guanyar fluïdesa i seguretat viària en esta zona coincidint amb les obres de soterrament de l'avinguda Beniardà, el tram alt de la qual romandrà tallat al trànsit durant aproximadament deu mesos. Un tall que està previst que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana duga a terme a les 00.00 hores d'este dijous.

Segons ha traslladat l'edil de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, "l'Ajuntament està fent un important esforç perquè el trànsit de la ciutat es ressenta el menys possible amb motiu d'estes obres, que anul·len un dels principals accessos a Benidorm".

Per a això, "s'ha creat una rotonda en l'avinguda Ricardo Baiona de manera que s'agilitze la circulació d'accés i eixida per l'avinguda Vicente Pérez Devesa; s'han generat nous aparcaments dissuasius en la zona de Llevant i Ponent fins a superar les 7.000 places; i ara millorem l'asfaltat, connexions i enllumenat de l'entorn del Camí del Llandero". Unes actuacions, totes elles, "costejades al 100% per l'Ajuntament" i que "complementen les que s'han dut a terme en punts com la rotonda del Salt de l'Aigua o els carrers Virgen del Rocío i Itàlia".

L'edil ha recordat que "mentre duren les obres de soterrament, el Camí del Llandero funcionarà com a itinerari addicional d'accés a Benidorm per a residents i vehicles d'emergències, per la qual cosa el trànsit i volum de vehicles que circulen per este camí i per la via de servici que connecta la rotonda de la CV-70 amb la zona de l'Invattur i el Palau de Justícia creixerà de manera important". D'ací ve que "estiguem actuant per a millorar la seguretat i fluïdesa del trànsit en esta zona".

De Zárate ha detallat que "s'està asfaltant la connexió del polígon industrial amb la via de servici que porta al Camí del Llandero i també a l'Invattur i el Palau de Justícia". En este punt, ha aclarit que "els vehicles que vulguen arribar a la CV-70 des de l'Invattur o el Palau de Justícia hauran de prendre justament aqueix vial de connexió i des del polígon incorporar-se a la carretera".

També en la zona del polígon, la concessionària dels parcs i jardins, Actua està fent tasques de neteja i desbrossament de males herbes.

D'altra banda, s'ha obert i condicionat un nou accés directe des del Camí del Llandero al pàrquing dissuasiu situat al costat del Palau de Justícia per a facilitar als residents l'arribada a este aparcament. Està previst l'asfaltat d'este vial que "funcionarà a més com un sobreeixidor quan el TRAM passe pel pas a nivell del Camí del Llandero, ja que els vehicles podran arribar per este camí fins al vial de l'Invattur".

A més, s'instal·laran reductors de velocitat en el vial de l'Invattur per a "calmar el trànsit, atenent així la petició que ens han traslladat des de la Direcció General de Turisme de la Generalitat i des d'Hosbec, totes dos amb seu en este edifici públic. Addicionalment, en este vial es reforçarà l'enllumenat.

Al marge de totes estes actuacions, el regidor ha explicat que "la intenció de l'Ajuntament era realitzar millores en la via de servei que va des de la rotonda de la CV-70 fins a l'Invattur i que dona accés al Camí del Llandero, reparant el ferm i instal·lant il·luminat, ja que es tracta d'una via molt fosca". No obstant això, "estem a l'espera que el Ministeri, que és el propietari d'esta via de servici, ens autoritze a dur a terme estes millores".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file