EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:46 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El grup d'Ondara ja està al costat de les guanyadores de les edicions anteriors, Chanel i Blanca Paloma

Nebulossa se suma a l'elenc de guanyadors del Benidorm Fest en el Mirador de la Música

09 juliol 2024
Nebulossa se suma al elenco de ganadores del Benidorm Fest en el Mirador de la Música

Maria Bas i Mark Dasousa, Nebulossa, guanyadors del Benidorm Fest 2024, des d'ahir formen part del Mirador de la Música de Benidorm després d'afegir el seu nom al tòtem que, amb la forma del Micròfon de Bronze, identifica al festival, i lluïx en este punt del Passeig de Tamarindes.

El grup d'Ondara se suma així a Chanel (2022) i Blanca Paloma (2023) en un passeig dedicat als artistes guanyadors del trofeu amb forma de Sirena del Festival Espanyol de la Cançó de Benidorm (1959-2006) i als de l'actual Benidorm Fest amb el qual Espanya selecciona la cançó que li representa en el Festival d'Eurovisió.

Com a complement a l'acte de presentació del matí de la quarta edició del Benidorm Fest, que tindrà lloc en 2025, la vesprada ha albergat el 'Benidorm Fest Chill Out', un acte més íntim, centrat més en la ciutat. L'esdeveniment ha comptat amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez; del regidor de l'àrea, Jesús Carrobles i altres membres de la corporació; del senador, Agustín Almodóbar; i del diputat autonòmic, José Ramón González de Zárate.

La consellera d'Innovació i Turisme, Nuria Montes, també ha assistit a la festa 'chill' i un destacat nombre de representants de l'associacionisme local. Entre ells, les reines de les Festes Majors Patronals 2024, Valentina Almodóbar i Laia Zamora i els presidents de la Comissió i de la Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', María Dolores Cano i Jaume Cortés.

La directora de Comunicació i Participació d'RTVE, María Eizaguirre, ha presentat en el que han actuat Almácor, St. Pedro i Nebulossa que van interpretar els temes que van defensar al Benidorm Fest: 'Brillos platino', 'Dos estrañoss (cuarteto de cuerda)' i 'Zorra'.
Toni Pérez ha entregat en mà a Nebulossa la seua placa en bronze que els components del grup d'Ondara han posicionat davall de la guanyadora de l'any anterior, Blanca Paloma.

El Passeig de la Música suma així un nou nom. Un tribut més als artistes que han triomfat a la ciutat i l'han projectada i projecten més enllà de les seues fronteres, reivindicant l'estret vincle de Benidorm amb les arts, especialment la música.