EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:09 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La primera representació serà este dijous, a les 21 hores, amb l'obra 'Los colores de Zoe' per la companyia Pàmpol Teatre

El Parc de Foietes serà escenari este estiu del cicle de 'Teatre i Contacontes' per a xiquets i famílies

09 juliol 2024
El Parc de Foietes será escenario este verano del ciclo de ‘Teatro y Cuentacuentos’ para niños y familias

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm ha programat per als mesos de juliol i agost un cicle de 'Teatre i Contacontes' dirigit al públic infantil i familiar i que tindrà com a escenari el Parc de Foietes. El cicle es compon d'un total de quatre representacions i comença este mateix dijous, a les 21 hores, amb l'obra 'Los colores de Zoe' a càrrec de la companyia Pàmpol Teatre. Així ho ha traslladat el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, que ha explicat que, com la gran part de la programació cultural, totes estes representacions seran gratuïtes i amb entrada lliure.

L'edil ha assenyalat que esta primera cita forma part de la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació Provincial d'Alacant per a enguany.

Pel que fa a la resta d'activitats d'este cicle, per al dijous, 18 de juliol, a partir de les 21 hores, està programat 'El cuento de Vicent y la Hoguera', una història plena de màgia i tradició, per la companyia Debatabat.

Li seguirà l'1 d'agost 'El cuento del lobo y los patos', també presentat per *Debatabat a les 21 hores. Finalment, el 22 d'agost a les 20 hores, Debatabat tancarà este cicle amb el títol 'El casa del cuento'.

El regidor de Cultura ha convidat a les famílies de la localitat a "acostar-se al Parc de Foietes per a gaudir d'este cicle, pensat perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir durant les seues vacances, i acompanyats dels seus familiars, alhora que s'acosten d'una manera diferent i divertida al teatre i els contes".