EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

07:36 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Estrena el cicle la Brass Band de l'SM La Nova, a la qual seguiran en pròximes cites la Big band de l'SM l'Illa i la Brass Band de la Unió Musical

Benidorm obri este dimecres el cicle 'Concerts al Castell', que comptarà amb tres dates el mes de juliol

09 juliol 2024
Benidorm abre este miércoles el ciclo ‘Concerts al Castell’, que contará con tres fechas en el mes de julio

Dins del calendari d'activitats programades per la Regidoria de Cultura per als mesos d'estiu, este dimecres, 10 de juliol, arranca el cicle '*Concerts al Castell', que "comptarà amb tres dates al llarg del mes i que serà protagonitzat per bandes de metall i percussió de les tres entitats musicals de Benidorm".

Així ho ha traslladat hui el regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, que ha explicat que "amb este cicle portem la música a un dels nostres enclavaments més visitats, dinamitzant encara més la seua activitat i acostant la cultura a l'espectador, al mateix temps que promocionem el talent i qualitat de les nostres bandes".

La Brass Band de la Societat Musical La Nova serà l'encarregada d'estrenar demà el cicle, a partir de les 21.30 hores, amb un programa que inclou adaptacions de bandes sonores d'èxits cinematogràfics com 'Titánic' o 'La, la, land', o de temes mítics de grups com Queen, Europe o Coldplay.

La pròxima cita de 'Concerts al Castell' serà el 17 de juliol, a la mateixa hora, de la mà de la Big band de la Societat Musical l'Illa, i tancarà el cicle el 31 de juliol la Brass Band de la Unió Musical.

L'edil de Cultura ha animat a residents i turistes a "acostar-se fins a la plaça del Castell per a viure una nit de bona música en un lloc privilegiat", així com "a consultar tota la programació continguda al Benidorm Cultural per a no perdre's cap dels cicles i propostes de música i teatre previstos per a este estiu".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file