EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment va complir les expectatives musicals i d'organització i es va desenvolupar amb total normalitat

Èxit de l'edició Gold del Reggaeton Beach Festival de Benidorm

09 juliol 2024
Éxito de la edición Gold del Reggaeton Beach Festival de Benidorm

L'edició Gold del Reggaeton Beach Festival de Benidorm, que es va viure este cap de setmana en les noves instal·lacions multiús de Foietes, ha sigut tot un "èxit", en complir "amb les expectatives musicals i d'organització del públic", segons ha indicat hui el regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles.

"Parlem –ha apuntat– d'un festival totalment consolidat a la nostra ciutat, que suma ja cinc edicions, que creix any a any, sempre atent a la millora dels serveis i de la producció, amb novetats que milloren l'experiència dels assistents i que sens dubte és un reclam per al públic jove".

L'edil ha recordat que "el Reggaeton Beach és el primer dels tres festivals que es desenvoluparan en instal·lacions municipals durant l'estiu i primers compassos de la tardor". Tres festivals, ha traslladat, que "s'han convertit ja en cites afermades en el calendari de la ciutat i que contribuïxen a posicionar a Benidorm en el circuit nacional i en el segment del turisme musical i cultural".

Carrobles, que també està al capdavant de l'àrea de Seguretat Ciutadana, ha explicat que "tal com es va poder certificar durant la inspecció girada al festival pels inspectors municipals, el dispositiu de seguretat i sanitari recollit en el Pla d'Autoprotecció es va complir rigorosament, tant quant a efectius i personal disposat per l'organització com quant a mesures d'emergència".
Referent a això, l'edil ha recordat que "més de 200 persones han conformat este dispositiu, entre els mitjans aportats per l'empresa i els efectius destinats per Policia Local, Cos Nacional de Policia i Protecció Civil".

El responsable d'Esdeveniments i Seguretat Ciutadana ha informat que "el festival s'ha desenvolupat amb total normalitat, sense que s'hagen produït durant el mateix incidents destacables". Així, en total, entre les dos jornades es van realitzar 146 atencions sanitàries en el recinte, majoritàriament de caràcter lleu per torçades o insolacions, i únicament va haver-hi un trasllat a centre hospitalari.

Esta xifra global d'assistències suposen "entorn d'un 34% menys que en l'edició anterior", mentre que "els trasllats s'han reduït en un 80%".

Així mateix, Carrobles ha precisat que "també el dispositiu de trànsit ha operat bé durant el desenvolupament i fi de jornada del festival, sobretot tenint en compte el volum de vehicles que en estos moments presenta Benidorm".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jesús Carrobles
Audio file
Corte voz 2 Jesús Carrobles
Audio file
Corte voz 3 Jesús Carrobles
Audio file
Corte voz 4 Jesús Carrobles
Audio file