EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

07:25 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat, organitzada per la Regidoria de Comerç, complementa l'oferta del Barri antic durant l'estiu

'Les Nits del Castell' reunixen un any més a pintors i artesans en les places de Castelar i Senyoria

30 juny 2022
‘Les Nits del Castell’ reúnen un año más a pintores y artesanos en las plazas de Castelar y Senyoria

'Les Nits del Castell' tornarà a reunir durant l'estiu a pintors i artesans en les places de Castelar i la Senyoria. Esta activitat, organitzada per la Regidoria de Comerç, "pretén complementar l'àmplia oferta d'oci, comerç i restauració amb la qual compta el Barri antic i ser un pol d'atracció per a turistes i residents", tal com ha assenyalat l'edil de l'àrea, Lorenzo Martínez, que ha afegit que "al llarg dels anys 'Les Nits del Castell' s'ha convertit en una cita ineludible de l'estiu de Benidorm, fins i tot durant la pandèmia, en la qual es va mantindre en actiu observant-se en tot moment les directrius i protocols sanitaris vigents".

Martínez ha informat que "des de demà divendres, 1 de juliol, els qui s'acosten al voltant del Castell podran trobar una desena de pintors i 15 llocs diferents d'artesania, amb els més variats productes".

Com en anys anteriors, la plaça de Castelar acollirà des de demà i fins al 30 de setembre als pintors participants de 'Les Nits del Castell': quatre retratistes, quatre caricaturistes, un pintor de paisatges i un altre de silueta. Fins al 15 de setembre, entre les 19.00 i les 00.30 hores, la pròxima plaça de la Senyoria serà el punt de trobada dels artesans, tots ells procedents de Benidorm, i de localitats de la comarca i província d'Alacant.

Entre els llocs d'artesania, els qui s'acosten podran descobrir articles de joieria en plata de llei i pedres precioses, miniatures i passadors de pèl realitzats en resina i plata, bijuteria en pell i acer, adorns en porcellana freda, sabons artesanals, macramé, artesania amb cristalls marins i granadures, granadures fetes en argila polimèrica, penjolls de cristall o nacre, artesania de fusta de ninots infantils, rellotges de diferents materials, productes infantils o collarets de cuir i pedres precioses.

A més, l'Associació de Minusvàlids de Benidorm (ASMIBE) comptarà amb un lloc en el qual exposarà ventalls, enquadernació i articles de cuir.