EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

14:21 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les principals actuacions se centraran en les avingudes Marina Alta i Baixa, l'EDUSI dels Tolls, l'avinguda Europa i les millores en els col·legis i el seu entorn

Benidorm manté el ritme d'algunes obres a l'estiu per a garantir els terminis, evitar perjudicis i oferir servicis òptims a turistes i residents

30 juny 2022
Obras.

La Regidoria d'Espai Públic mantindrà el desenvolupament d'algunes obres i actuacions en la via pública durant esta temporada estival amb la finalitat de garantir els terminis establerts i evitar retards que posaren en risc altres obres municipals i supramunicipals que generarien perjudicis majors. Així, segons ha explicat el regidor José Ramón González de Zárate "busquem l'equilibri entre l'interés públic en què les obres acaben en el termini previst i el compliment d'aconseguir serveis òptims per als residents i visitants i el benestar de tots".

En estos moments Benidorm té en execució diverses obres municipals la finalització de les quals constreny "ja que són essencials per a la millora de la qualitat de vida de la nostra ciutat i donen resposta a moltes incidències de la via pública i dels servicis públics".

En eixe sentit, l'edil ha indicat a més que les actuacions de les empreses distribuïdores de servicis públics "són obligades", car "és clau garantir i dinamitzar el seu bon funcionament en la temporada estival per la gran repercussió que suposen per a la població".

Amb aqueixa fi s'ha establit una planificació d'actuacions durant estos pròxims mesos sobre la base dels criteris tècnics i amb el vistiplau dels informes tècnics "per la necessitat de continuar amb l'execució de les obres de referència al juliol i agost".

Les principals actuacions es basen en quatre grans blocs. D'una banda, la renovació de les infraestructures d'aigua potable i clavegueram en les avingudes Marina Alta i Marina Baixa, que s'estan executant "i és imprescindible no retardar per a millorar el servici als nostres ciutadans i turistes".

En segon lloc, es troben les actuacions de millora de la mobilitat per als vianants i accessibilitat en el barri dels Tolls, una actuació emmarcada en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI).

El tercer bloc se centra en les actuacions en els entorns escolars i les obres de millora en els col·legis de la ciutat "perquè ara no hi ha escolars i es pot treballar millor", i el quart bloc s'emmarca en la intervenció que es realitza en l'avinguda Europa, en concret en el tram de vorera entre els carrers Eivissa i Esperanto, enfront del Centre Cultural, que s'inclouen en les millores oferides per l'empresa que ha escomés les obres de renovació d'infraestructures del carrer Jaén.

D'altra banda, durant estos dos mesos també prosseguiran altres actuacions que no molesten a la població o, si potser, causen molèsties mínimes. Es tracta del projecte d'urbanització del Pla especial d'Ampliació del cementeri de Sant Jaume, la reconstrucció de la pista poliesportiva a l'aire lliure a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, la instal·lació de generadors per a l'autoconsum de biogàs i generació d'energia elèctrica en l'EDAR de Benidorm o continuar amb la instal·lació de lluminàries 'led' i telecomandament en l'enllumenat públic de la ciutat.

De la mateixa manera, també continuaran les obres de les concessionàries municipals i les que duguen a terme els servicis tècnics municipals en edificis i vials "per si cal actuar davant qualsevol contingència".

El mateix passa amb altres treballs que no ocasionen molèsties com poden ser la canalització per a instal·lació de pantalles per a informació al viatger en marquesines de les parades de bus de diverses localitzacions, les actuacions d'empreses distribuïdores de servicis públics (energia elèctrica, gas natural, fibra òptica, etc.), així com les que es duen a terme de recondicionament i millora de l'accessibilitat universal en la Casa de Peons Caminers en la via Emilio Ortuño.

A més en estos moments hi ha al voltant d'una dotzena d'obres privades en la via pública que pel seu volum han de continuar durant l'estiu "perquè la seua paralització podria afectar la pròxima temporada estival" ha explicat el regidor, que va citar com a exemple els treballs a l'hotel Selomar. González de Zárate, no obstant això, ha recordat que "hi ha una ordenança en vigor que està per a complir-la, per la qual cosa estudiarem en cada cas les possibles queixes que es presenten buscant la millor solució".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 González de Zárate
Audio file