EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

15:46 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ja són 22 les dones assassinades en este 2022 a Espanya, 1.152 des de 2003

Concentració silenciosa a Benidorm després de la confirmació del crim masclista d'Alzira

30 juny 2022
Imágen del minuto de silencio en la puerta del Ayuntamiento de Benidorm.

Benidorm ha guardat este migdia un minut de silenci en memòria de l'última víctima de la violència masclista, confirmada ahir per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere.
L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i els regidors d'Igualtat, Ángela Zaragozí, van encapçalar una concentració silenciosa que retia homenatge a la víctima i mostrava el més ferm rebuig a esta xacra social.

En esta ocasió, la víctima ha sigut una dona de cinquanta-dos anys, sense fills, resident en la localitat d'Alzira, a la Ribera Alta del Xúquer que va ser trobada sense vida el dimarts 7 de juny, el cos de la qual presentava ferides d'arma blanca. La Guàrdia Civil va detindre poc després al suposat assassí, la seua parella.

Amb la confirmació d'este cas, el nombre de dones assassinades per la violència masclista a Espanya ascendix a 22 enguany i a 1.152 des de 2003, quan es va començar a comptabilitzar la dada.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.