EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

23:16 PM

HORA BENIDORM

9ºC

Núvols alts

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A partir del pròxim dimecres, 6 de juliol, els més de 240 llocs s'instal·laran en el recinte firal i els carrers Anglaterra i Àustria

El mercat ambulant municipal es trasllada al barri dels Tolls durant l'estiu

30 juny 2022
Comercio

El mercat ambulant municipal dels dimecres es trasllada durant els mesos d'estiu al barri dels Tolls, segons ha comunicat hui el regidor de Comerç, Lorenzo Martínez. El trasllat es farà efectiu este pròxim dimecres, 6 de juliol, dia en què els més de 240 llocs que conformen el mercat ambulant s'instal·laran en el recinte firal i els carrers Anglaterra i Àustria.

Martínez ha assenyalat que "igual que en els anys previs a la pandèmia, la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, al costat de la qual se situa habitualment el mercat ambulant, acollirà este estiu diferents festivals i concerts, i d'aquí ve que s'opte per traslladar el rastre al recinte firal i carrers limítrofs, afavorint que els comerciants i clients puguen treballar i realitzar les seues compres còmodament i sense que hi haja interferències amb el muntatge i producció dels esdeveniments".

Com en ocasions anteriors, en el recinte firal s'instal·laran els llocs de tèxtil; mentre que els d'alimentació es repartiran en la part baixa d'este recinte i als carrers Anglaterra i Àustria. Tal com ha confirmat l'edil, "tant en el recinte firal com en tots dos carrers ja s'ha marcat sobre el terreny la ubicació que tindran setmanalment els llocs".

L'edil ha indicat que "la del recinte firal és una ubicació pràctica i còmoda", i ha recordat que "este espai està perfectament condicionat i equipat per a acollir el mercat ambulant".

El mercat ambulant romandrà en esta ubicació fins a finals d'agost.

Plano Mercadillo

Baixa

Mercadillo
30 jun 2022, 13:46