EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

16:11 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El certamen es desenvoluparà fins al 3 de juliol en diverses de les localitzacions més emblemàtiques de la ciutat

Esta nit comença el II Festival 'Dansa al carrer' de les Ones amb 'Fugants' i Aleksandra Vucheva

30 juny 2022
Cartel del Festival de danza.

La segona edició del Festival 'Dansa al carrer' de les Ones tirarà a caminar esta vesprada a partir de les 20.30 hores al Parc d'Elx. El certamen se celebrarà des de hui fins al 3 de juliol i ja va comptar com a aperitiu amb una actuació de les acadèmies de dansa de la ciutat la setmana passada.

La programació oficial s'inicia hui dijous amb l'actuació d'Aleksandra Vucheva i 'Una abraçada sense tu' al Parc d'Elx a les 20.30 hores. Trenta minuts després serà el torn de 'Fugants', de la Companyia Federica Fassano. Demà divendres, dia 1 de juliol, la dansa es trasllada a la plaça del Castell, amb l'espectacle 'Andrómeda', d'Eduardo Ignacio Fizona i Lidia Lara, a les 20.30 hores. A les 21.00 hores, el Colectivo Simpar, representarà el seu 'Efecto Siam'.

La jornada del dissabte la protagonitzen la Compañia Hasta que cabe amb 'Yo-yo' a les 21.00 hores en la plaça Sant Jaume; i a les 21.30 hores, en la mateixa ubicació, Una altra Dansa amb 'La Banda'. Les Ones s'acomiadarà el diumenge des de la plaça del Castell amb la Companyia de Paula Serrano i 'Si me buscas me encuentras'' a les 20.30 hores, i 'No son ojos porque los ves, son ojos porque te miran', de Cave Canem, a les 21.00 hores.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que este festival "dona visibilitat a la dansa contemporània i l'acosta al públic en situar les actuacions a peu de carrer, en algunes de les localitzacions més emblemàtiques de la nostra ciutat, que es convertixen així en l'escenari pel qual desfilen les propostes de Les Ones".

Pérez ha assenyalat que la segona edició del festival, que organitza la Regidoria i coordina Lidia Lara, "creix en nombre d'actuacions i també en activitats complementàries", ja que a més de l'exhibició de les escoles de dansa locals de la setmana passada, també hi ha previstes diverses classes magistrals i un taller de dansa".

A més ha destacat que són "artistes i companyies reconegudes o amb gran projecció de la Comunitat Valenciana i de Benidorm que plantegen propostes innovadores que captaran l'atenció del públic i contribuiran a despertar encara més l'interés per la dansa contemporània".

Entre les actuacions programades s'intercalaran les classes magistrals de Federica Fasano i la companyia Cave Canem, així com el taller 'Cuerpo imprevisto' a càrrec de Paula Serrano.