EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

13:13 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local destina 60.000 euros a estes subvencions, que preveu una quantia màxima d'ajuda de 7.000 euros per entitat

Les entitats empresarials o emprenedores ja poden sol·licitar les ajudes municipals per a despeses de personal administratiu

01 octubre 2020
Les entitats empresarials o emprenedores ja poden sol·licitar les ajudes municipals per a despeses de personal administratiu...

Les entitats empresarials o emprenedores sense ànim de lucre de Benidorm poden sol·licitar des de hui les subvencions municipals dirigides a contribuir a sufragar les despeses del personal administratiu i de gestió que tinguen contractat. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha informat que "després de la publicació ahir de les bases d'estes ajudes en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), les entitats disposen d'un termini de vint dies hàbils per a participar d'esta convocatòria".

Gómez ha recordat que "per segon consecutiu l'Ajuntament convoca estes ajudes amb les quals es pretén fomentar el manteniment dels llocs de treball que generen les entitats empresarials sense ànim de lucre de Benidorm; un objectiu prioritari especialment en les actuals circumstàncies provocades per la crisi de la Covid-19".

La regidora ha explicat que poden optar a estes ajudes les "associacions i entitats l'actuació de les quals es desembolica dins del municipi, que tinguen seu operativa a la ciutat i que desenvolupen programes d'interés general per a empreses i emprenedors". L'Ajuntament ha reservat per a estes ajudes 60.000 euros. L'import màxim serà de 7.000 euros per entitat, i el seu destí és atendre les despeses del personal propi que s'encarrega de les funcions administratives i de gestió de l'associació.

Tant les bases de les ajudes com el model d'instància per a la sol·licitud i resta d'annexos estan disponibles en l'àrea d'Ocupació i Desenvolupament Local de la web de l'Ajuntament, www.benidorm.org.

Una vegada tancat el termini de presentació, una Comissió tècnica municipal valorarà i avaluarà les sol·licituds i resoldrà estes subvencions, que l'any passat es van concedir a sis entitats per un import total de 42.000 euros.