EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

02:58 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han incorporat hui als seus llocs en els departaments d'Arquitectura, Cementeris i Espai Públic, en la Smart Office i en instal·lacions esportives i socials

L'Ajuntament contracta durant sis mesos a 14 persones desocupades a través del programa EMCORP

01 octubre 2020
L'Ajuntament contracta durant sis mesos a 14 persones desocupades a través del programa EMCORP...

Hui s'han incorporat al seu lloc les 14 persones desocupades majors de trenta anys que l'Ajuntament de Benidorm ha contractat per un període de sis mesos a través del programa EMCORP, subvencionat per la Generalitat Valenciana a través de LABORA. Les regidores d'Ocupació i Recursos Humans, Mónica Gómez i Ángela Zaragozí, han donat la benvinguda als participants del programa, que prestaran servici en els departaments d'Arquitectura, Cementeris i Espai, en la 'Smart Office' i en instal·lacions esportives i socials, respectivament.

Així, l'àrea d'Urbanisme es reforça amb la incorporació d'una arquitecta, un arquitecte tècnic i una llicenciada en Dret; mentre que un enginyer d'Obra Civil se sumarà al personal de la 'Smart Office'. Els Servicis Tècnics municipals incorporen a un oficial de jardineria, un peó de manteniment i un ferrer; i a dos enterradors l'àrea de Cementeris. Finalment, s'ha contractat cinc vigilants d'instal·lacions municipals.

Per al desenvolupament del programa l'Ajuntament ha rebut de LABORA una subvenció de 141.880,74 euros, procedents de recursos del Servici Públic Estatal d'Ocupació (SEPE).

A més de per al programa EMCORP, l'Ajuntament ha sol·licitat subvencions per al desenvolupament d'altres dos. Concretament, s'han sol·licitat prop de 700.000 euros en el marc del programa ECOVID2020 per a contractar 60 persones desocupades a partir de trenta anys per a atendre necessitats derivades de la Covid-19; i una mica més de 315.000 euros per a contractar durant dotze mesos a 20 joves menors de trenta anys amb càrrec al programa EMPUJU.

La regidora d'Ocupació ha indicat que "estem a l'espera que la Generalitat Valenciana resolga totes dues convocatòries per a conéixer la subvenció exacta de la qual es disposarà per a cada programa i poder així traçar els perfils laborals demandats i iniciar el procés de selecció de candidats". Gómez ha apuntat que "esperem que les contractacions i inici de tots dos programes es duguen a terme abans que finalitze l'any".