EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

16:05 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El projecte es realitzarà en El Moralet i Serra Gelada amb aportacions dels fons europeus de l'Edusi i del Pla Benidorm DTI+ Segura

Benidorm ampliarà la seua oferta de turisme esportiu amb circuits per a 'runners' i BTT

01 octubre 2020
Benidorm ampliarà la seua oferta de turisme esportiu amb circuits per a 'runners' i BTT...

La iniciativa compta amb el suport del Consell Veïnal i serà dissenyada pels clubs esportius

El Club d'Atletisme Benidorm i la Secció BTT de la Unió Ciclista Benidorm seran els encarregats de dissenyar les noves senderes per a corredors de muntanya i per a bicicletes tot terreny que travessaran part de Serra Gelada i la partida del Moralet. Les entitats esportives han respost afirmativament a la proposta realitzada per l'Ajuntament que materialitzarà d'esta manera partix de dos de les grans iniciatives de ciutat en les quals està immers: l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integral (Edusi) i Benidorm DTI+ Segura.

Representants de les dos entitats esportives s'han reunit este matí amb els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, Esports, Mariló *Cebreros; i Espai Públic, José Ramón González de Zárate; en la zona del Moralet. La trobada s'emmarca dins de la campanya 'A peu de carrer', que promou la regidoria de Participació Ciutadana al costat del Consell Veïnal, representat en esta ocasió pel seu vicepresident, Manuel Sánchez Notario.

Ana Pellicer ha destacat el "bon acolliment" que ha tingut entre els esportistes la iniciativa i ha anunciat que "els nostres clubs es posaran a la feina en el disseny de la senyalització" del que seran els diferents recorreguts "amb diferents dificultats i adaptats perquè puguen ser disfrutats per tots, des dels més xicotets fins als grans professionals de la bicicleta de muntanya, del 'running' o del 'trail'".

La responsable de Participació Ciutadana ha detallat que "a partir del pròxim any" estes noves rutes "voran la llum" i ha precisat que la seua creació serà possible gràcies als fons europeus obtinguts per l'Edusi; i als provinents de Pla Benidorm DTI+ Segura, anunciats ahir per l'alcalde, Toni Pérez.

Així mateix, Pellicer ha informat de la instal·lació en la zona del Moralet, confrontant a les pistes d'atletisme de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor', d'un 'Punt d'Informació Esportiu' al qual podrà accedir qualsevol persona "que vulga gaudir de l'esport i de la naturalesa on trobarà informació sobre les diferents rutes a realitzar". L'Ajuntament llançarà una aplicació en la qual l'usuari "podrà descarregar-se les rutes i seguir-les a través d'un dispositiu GPS".

Per la seua banda, Mariló Cebreros s'ha mostrat molt satisfeta per unir-se al projecte 'A peu de carrer' i més encara amb una iniciativa que crearà "vies senyalitzades en tres categories diferents perquè tota classe de persones puguen usar-les". L'edil ha agraït la col·laboració "tan important" dels clubs esportius locals i ha deixat clar que "sense ells això seria impossible".

Els senders per a corredors i bicicletes de muntanya tindran diferents dificultats i recorreguts "començant pels xiquets". "Volem –ha dit Cebreros– oferir a Benidorm una opció més per a fer esports, per a gaudir la naturalesa perquè Benidorm és més que sol i platja, tenim moltes més opcions".

Respecte al Punt d'Informació Esportiu, Cebreros ha detallat que serà una instal·lació on els usuaris podran deixar eines o posar a punt les seues bicicletes. A més oferirà informació de l'oferta esportiva a les persones que hi passen.