EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

11:44 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

S 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Benidorm és blau', campanya d'abonats del Club de Futbol Benidorm – CF Benidorm

01 octubre 2020
'Benidorm és blau', campanya d'abonats del Club de Futbol Benidorm – CF Benidorm...

Una representació de la directiva del Club de Futbol Benidorm – CF Benidorm, encapçalada pel seu president, José Santiago, s'ha reunit este matí amb la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, a l'Ajuntament a qui han presentat la seua nova campanya d'abonaments per a la temporada 2020-2021, 'Benidorm és blau'.

La compra i gestió d'abonaments 'Benidorm és blau', a més d'en forma presencial, també pot realitzar-se per via telemàtica. El club ha previst esta possibilitat donada l'actual situació de pandèmia causada per la Covid-19. D'esta manera, oferix als seus seguidors les màximes garanties sanitàries, evitant-los gestions innecessàries.

Una vegada realitzada l'adquisició de l'abonament en línia, l'afeccionat el descarregarà en el seu telèfon intel·ligent o dispositiu mòbil. Amb ell podrà accedir als partits. Per als qui opten pel sistema presencial, el tindran a la seua disposició en les taquilles de l'estadi. També podran rebre-ho en el seu domicili, per correu tradicional, pagant un suplement de 5 euros.

D'altra banda, amb motiu de la recent retirada dels seus excapitans Jaime Agulló i Iván Santos, el club obsequiarà a tots els seus abonats amb una samarreta 'Fan' d'homenatge a les seues trajectòries esportives lluitant pels colors de l'equip.

L'abonament en línia pot adquirir-se en: https://cfbenidorm.compralaentrada.com