EL TEMPS A BENIDORM ARA

08

13:32 PM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

E 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En l'acte se l'ha nomenat president honorífic i s'ha estrenat un pasdoble que porta el seu nom, les partitures del qual han rebut els seus fills

La banda simfònica de la Unió Musical de Benidorm homenatja el seu expresident Jaime Jesús Pérez Linares

21 maig 2022
Concierto homenaje de la Unión Musical de Benidorm a su ex presidente Jaime Jesús Pérez Linares
Concierto homenaje de la Unión Musical de Benidorm a su ex presidente Jaime Jesús Pérez Linares

La banda simfònica de la Unió Musical de Benidorm ha homenatjat esta vesprada al qual fora el seu president Jaime Jesús Pérez Linares, en un concert emmarcat en la 'Campanya Música als Pobles', que s'ha celebrat a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera, amb la col·laboració de la Diputació Provincial d'Alacant.

El concert homenatge, dirigit per Oswaldo Olmos, ha sigut un rotund èxit, com ha quedat constatat amb un ple complet en el recinte, en el qual s'han donat cita l'alcalde Toni Pérez, i nombrosos membres de la corporació local.

L'acte, presentat per Esperanza Rostoll, ha començat amb un repàs a la vida de Jaime Jesús Pérez, el seu ingrés i trajectòria en la Unió Musical i els seus èxits al capdavant d'esta, com el premi i menció d'honor en 2005 en el Certamen Provincial del Pinós, el disc de '10 anys de música festera a Benidorm' i un altre amb Manolo Escobar.

Rostoll ha recordat que l'homenatjat va potenciar la banda simfònica, que va ser part molt activa en les Festes Patronals de la ciutat i que va tindre una personalitat "que va marcar a desenes d'alumnes i músics".

Entre la primera i la segona part del concert ha tingut lloc un emotiu acte en el qual la Unió Musical de Benidorm li ha concedit a títol pòstum la distinció de president honorífic de l'entitat, així com s'ha estrenat un pasdoble que porta el seu nom. Els seus fills Jaime Jesús i Teresa han rebut de la Unió Musical les partitures d'esta nova obra.

En la primera part del concert s'hi ha interpretat el pasdoble 'Athenaeum' d'Enrique Alborch, el pasdoble 'Al de Romano' de José Vicente Algado i l'obra de Gustav Holst 'Second suite in F for Military Band'. En la segona part s'han interpretat les obres de Rafael Talens 'Tercio de Quiles' i 'Cançons de mare III. Baix el pont de Cullera' i la peça 'Poeta i camperol' de Franz von Suppé.
Al final de l'acte s'ha tornat a interpretar de nou el pasdoble 'Jaime Jesús Pérez Linares', en esta ocasió dirigit pel seu compositor, Rafael Gómez.