EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

08:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El clarinetista, format en el Conservatori de Benidorm, estarà acompanyat de la pianista Alicia González

El benidormer Iván Marín tanca el cicle ‘Grans Recitals’

24 octubre 2019
El benidormer Iván Marín cierra el ciclo ‘Grandes Recitales’

Iván Marín, clarinetista format en el Conservatori Municipal de Música de Benidorm, amb estudis posteriors en els conservatoris d'Alacant i Madrid, i postgrau en la Universitat del Sud de Califòrnia, a Los Angeles, és l'encarregat, amb el seu concert, de tancar el cicle 2019 de Grans Recitals que posa en marxa la regidoria de Joventut.

Marín ha sigut alumne de Yehuyda Gilad i Michele Zukovsky, participant, postgrau, en les orquestres de Naples (Florida) i Pittsburg (Califòrnia) sota la direcció de Mariss Jansons.

El Programa del recital que celebrarà en la Sala d'actes de l'Ajuntament demà divendres, dia 25, a les huit de la vesprada, compta amb obres de Brahms, Rabaud, Kóvacs, Lutoslawski i Poulenc. Li acompanyarà al piano Alicia González, formada en l’Escola de Música de Barcelona, amb Albert Attanelle, i amb desenvolupament professional tant a Holanda com a Espanya.

Este recital tanca el cicle que va iniciar Carolina Santiago al piano i han continuat Vicente Llimerá, a l'oboé, i els finalistes del Concurs Intercentres Marina Baixa.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha destacat el nivell dels intèrprets i la resposta del públic que anima ja “a treballar en el programa de l'edició 2020 dels Grans Recitals i en la selecció d'intèrprets locals que guanyen fama i prestigi nacional i internacional”.