EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:49 AM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm acull la primera edició del Taekwondo WT Olímpic 'Ciutat de Benidorm' dins del circuit TKD Pro Tour

24 octubre 2019
Benidorm acoge la primera edición del Taekwondo WT Olímpico 'Ciudad de Benidorm' dentro del circuito TKD Pro Tour

Este cap de setmana el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acull la primera edició de Taekwondo WT Olímpic “Ciutat de Benidorm”, una competició que es desenvolupa dins del Circuit TKD Protour i que organitza el Club Taekwondo Modukwan Benidorm.

Mariló Cebreros, regidora d'Esports, ha expressat la seua satisfacció per la celebració d'este campionat que "per primera vegada tindrem la sort de comptar amb este esdeveniment esportiu a la nostra ciutat i que està dividit en dos parts".

El dissabte 26 d'octubre se celebrarà un seminari de combat amb totes les categories en l'horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 hores. I el diumenge 27, des de les 09.00 hores començarà la competició amb el Campionat de Combat i Poomsae en la qual participaran esportistes de trenta clubs autonòmics en les diferents categories des de Pre Benjamí fins a Màster.

Antonio Entrena Aguilar, president del Club Taekwondo Modukwan Benidorm, ha recalcat que en esta competició participaran "grans competidors per a un esdeveniment de gran prestigi com és el taekwondo olímpic. Esperem que siga l'inici de moltes altres competicions que puga albergar la ciutat, com el Campionat d'Espanya. Considere que era de justícia que Benidorm poguera comptar amb una representació, una cosa inèdita per a una modalitat olímpica".