EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

13:16 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

14 artistes encapçalats per Dani Fernández i Alba Reche actuaran en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya

Benidorm acull el dilluns de Festes Majors Patronals un concert dels 40 solidari amb la Vega Baixa

24 octubre 2019
Benidorm acoge el lunes de Festes Majors Patronals un concierto de Los 40 solidario con la Vega Baja

L'entrada és gratuïta i es pot col·laborar enviant DANA al 28092 o amb Fila 0. Els fons seran gestionats per Creu Roja Alacant.

Benidorm acollirà el dilluns 11 de novembre, coincidint amb la celebració de les Festes Majors Patronals, un concert dels 40 solidari amb la Vega Baixa i amb el qual es pretén recaptar fons per a ajudar els damnificats per les inundacions del setembre passat. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; el president de la Comissió de Festes Majors Patronals, Roberto Carretero; el director dels 40 Benidorm, Baldomero Giménez; la vicepresidenta de Creu Roja Alacant, Remedios Alarcón; i Tony Aguilar, locutor de la famosa emissora de radiofórmula, han presentat hui els detalls d'este concert gratuït que reunirà 14 artistes.

Toni Pérez ha assenyalat que “coincidint amb el moment més festiu i, per tant, esperat de l'any per als benidormers tindrem l'oportunitat de mostrar que no solament som la capital turística europea del sol i platja, sinó que som també una ciutat solidària, que una vegada més respon, que es mobilitza i que ajuda als qui estan travessant dificultats, en este cas els nostres veïns de la comarca germana de la Vega Baixa que van patir les duríssimes conseqüències de la DANA del setembre passat i que, en molts casos, han perdut les seues cases, les seues pertinences, o el seu manteniment”. “Volem contribuir –ha agregat- a què les seues vides tornen a la normalitat”.

Segons ha explicat l'alcalde, per a “canalitzar aqueixa ajuda s'ha posat en marxa un servici de SMS perquè puga col·laborar qualsevol persona des de qualsevol punt d'Espanya, enviant DANA al 28092”. Amb cada SMS “es donarà 1,20 euros a Creu Roja d'Alacant, que és l'organització que s'encarregarà de distribuir aqueixa ajuda entre els damnificats pel temporal”. A més, s'habilitarà una Fila 0, per a aquelles persones que vulguen fer aportacions directes per altres imports en un compte bancari de Creu Roja: ES76 0049 2318 91 2114395134.

El director de l'emissora ha explicat que a la vista de les inundacions patides per la Vega Baixa es va voler “fer un volt” al concert ‘Els 40 Benidorm Pop’ que s'anava a plantejar per a Festes Majors Patronals i dotar-ho d'“un rerefons social”. Giménez ha agraït a l'Ajuntament i a la Comissió de les Festes Majors Patronals la seua col·laboració per a celebrar este esdeveniment, que estarà presentat pel locutor Tony Aguilar.

Justament el locutor ha participat hui des de Madrid en la roda de premsa a través d'una videotrucada, assegurant que este esdeveniment “serà l'enveja de pràcticament qualsevol municipi d'Espanya en les seues festes, perquè tindrem un gran desplegament d'artistes, un cartell increïble: la ‘crème de la crème’ del pop en este moment i el que la gent més ens ha demandat en les últimes setmanes a través de les xarxes socials”. Aguilar ha afirmat que “ho passarem molt bé” durant el concert, previst a les 23.30 hores en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya i que reunirà artistes reconeguts com a Dani Fernández, Alba Reche, Miki Núñez, Ana Mena, Famous, Xuso Jones, Pol Granch i Nil Moliner; amb altres emergents com Lemot, Maybe, Unique, Safree, Samuel i Chico Malo.

Per la seua banda, el president de la Comissió de les Festes Majors Patronals ha manifestat que és un “esdeveniment important” perquè “alhora que porta un esdeveniment estupend per a Benidorm i les Festes, és un concert solidari” per a ajudar els afectats per la DANA a la Vega Baixa. Una comarca immersa en estos moments “en la fase de la reconstrucció, que és la més difícil i llarga”, segons ha exposat la vicepresidenta de Creu Roja, que ha afegit que tota ajuda és benvinguda.

Des de hui i fins al mateix dia del concert està habilitat el número per a l'enviament del SMS solidari.