EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

03:41 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm busca generar contingut a través de diversos influenciadors i fotògrafs europeus

24 octubre 2019
Benidorm busca generar contenido a través de varios influencers y fotógrafos europeos

La Fundació Turisme Benidorm continua treballant en la promoció de les virtuts de la ciutat a Europa, i per això, està duent a terme estos dies dos nous viatges d'influenciadors i fotògrafs especialitzats en la divulgació de contingut sobre viatges.

Entre influenciadors i fotògrafs han vingut a Benidorm un total de 12 persones, venint de països de gran interés per a ciutat com són Regne Unit, Irlanda, Països Baixos, Suïssa, Alemanya, Àustria i Dinamarca.

Entre tots dos grups, reunixen prop d'un milió de seguidors només en la xarxa social Instagram, provocant d'esta manera que cadascuna de les publicacions que realitzen durant la seua estada a Benidorm, arriben a un gran nombre de potencials turistes.

Estos viatges d'influenciadors tenen com a objectiu fer valdre Benidorm i una part important oferta turística la qual es caracteritza per estar oberta durant tot l'any. Els bloguers gaudiran d'activitats com a moto aquàtica, passeig en helicòpter i jeep tours entre moltes altres.

La intenció amb la qual Visit Benidorm ha organitzat sengles campanyes és d'una banda la de seguir fidelitzant mercats de gran importància a Benidorm com són el britànic, l'irlandés o l'holandés i d'altra banda, continuar treballant a donar a conéixer la ciutat de Benidorm en destinacions emergents com Suïssa, Àustria i Alemanya.