EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

20:03 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm reconeixerà a Casimiro Vila com a Veí Exemplar per la seua trajectòria al capdavant del Doble Amor

24 octubre 2016
Benidorm reconocerá a Casimiro Vila como Vecino Ejemplar por su trayectoria al frente del Doble Amor

Este guardó creat pel Consell Veïnal distingix a les persones que han treballat en pro de Benidorm i els seus habitants

El lliurament d'este reconeixement serà este dijous, dia 27, a les 12.00 hores en el Saló de Plens

El president de l'associació Doble Amor, Casimiro Vila Esteban, ha sigut triat com a Veí Exemplar 2016 per la seua trajectòria al capdavant d'esta entitat que atén i forma a joves amb discapacitat de Benidorm i d'altres municipis de la Marina Baixa. Així ho han anunciat hui l'alcalde, Toni Pérez; l'edil de Participació Ciutadana, María Jesús Pinto; i els vicepresidents primer i segon del Consell Veïnal, Fernando Montes i Cristian Corraini.

L'alcalde ha recordat que esta distinció, creada pel Consell Veïnal, "ve a reconéixer la trajectòria de les persones que han deixat la seua empremta al servei de la ciutadania i de Benidorm".

En el cas concret de Casimiro Vila, Pérez ha recalcat que es tracta d'un premi "més que merescut" a "una trajectòria exemplar, molt coneguda i potser no reconeguda, en pro i en favor de la ciutadania i d'aquells joves que durant la seua presidència han pogut gaudir dels increïbles servicis que presta l'Associació Doble Amor".

Per la seua banda, el vicepresident primer del Consell Veïnal ha explicat que l'elecció de Casimiro Vila com a Veí Exemplar l'ha realitzat "un jurat independent, format per cinc persones externes al Consell Veïnal" entre les tres propostes remeses per una comissió d'este òrgan. Eixa comissió, prèviament avalua tots els noms plantejats, que en esta ocasió havien sigut quatre.

Igual que l'alcalde, Montes ha mostrat la satisfacció del Consell Veïnal per la designació de Casimiro Vila com a Veí Exemplar, ja que suposa reconéixer "la seua implicació en el projecte assistencial del Doble Amor i del centre ocupacional de l'associació", al que acudixen 56 alumnes.

Així mateix, ha assenyalat que esta designació "entronca amb la línia de treball impulsada pel Consell Veïnal en la integració i participació ciutadana de les persones amb discapacitat".

L'alcalde ha convidat a tota la ciutadania a acudir al lliurament del reconeixement Veí Exemplar 2016 que es farà este dijous, 27 d'octubre, a les 12.00 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament, i ha recalcat que es tracta d'"un acte entranyable".