EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

10:49 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Educació transferix 75.000 euros als centres escolars per a actuacions socials i de manteniment

24 octubre 2016
Educación transfiere 75.000 euros a los centros escolares para actuaciones sociales y de mantenimiento

Els Crèdits de Cooperació Municipal es repartixen entre els 20 centres d'ensenyament mantinguts amb fons públics

La Regidoria d'Educació ha començat a transferir als centres escolars mantinguts amb fons públics un total de 75.000 euros destinats a finançar actuacions educatives, socials i de manteniment i millora de les instal·lacions. Estos fons, els denominats Crèdits de Cooperació Municipal, es repartixen entre els 20 centres locals d'ensenyament que impartixen 2n cicle d'Educació Infantil; Educació Primària, Educació Secundària i Formació de Persones Adultes.

El repartiment d'estos fons es realitza en funció de la població escolar de cada centre i de les activitats que desenvolupen en benefici de la comunitat, si bé l'ajuda mitjana és de 3.750 euros.

Dels 75.000 euros d'estos Crèdits de Cooperació, un total de 15.512,14 euros s'han destinat a costos per a la realització d'activitats educatiu culturals i relatives al manteniment ordinari dels centres.

Altres 29.765,36 euros aniran a sufragar les despeses per a la realització de projectes que donen resposta a les necessitats socioeconòmiques de les famílies en l'àmbit escolar. En este apartat s'inclouen, per exemple, ajudes individuals de menjador, prestacions de transport per a alumnat exclòs de les subvencions autonòmiques, ajudes per a la participació en eixides escolars de treball, i projectes en favor de persones i col·lectius menys afavorits.

Finalment, 29.722,50 euros serviran per a pagar plans de millora la infraestructura escolar. La subvenció dels Crèdits de Cooperació Municipal s'ha retardat respecte a anys anteriors, ja que s'estava a l'espera que la Conselleria aclarira el resultat de les ajudes al transport escolar i, en conseqüència, de saber l'import que havia de disposar l'Ajuntament per a bonificar l'autobús als alumnes exclosos del sistema autonòmic.