EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

23:32 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benestar Social invertix 255.555 euros per a donar assistència a 203 persones amb el Programa d'Atenció Domiciliària

24 octubre 2016
Bienestar Social invierte 255.555 euros para dar asistencia a 203 personas con el Programa de Atención Domiciliaria

Les ajudes contribuïxen a pagar les despeses que reben en els seus domicilis les persones dependents

La Regidoria de Benestar Social ha invertit 255.555,72 euros de gener a setembre en l'execució del seu Programa d'Atenció Domiciliària. El desemborsament ha suposat un 63,75% de la partida contemplada per a este menester de 400.000 euros en el Pressupost Municipal del 2016.

Este Programa de Benestar Social "contribuïx a pagar les despeses de l'assistència que reben en els seus domicilis les persones dependents o amb necessitats especials", ha recordat la responsable d'esta àrea municipal, Ángela Llorca. L'edil ha subratllat que per a ser beneficiari, entre altres condicionants, es deu estar empadronats en el municipi "almenys durant un any" i disposar del "dictamen favorable de la Comissió de Valoració" de la Regidoria que és qui, per mitjà dels informes del seu personal tècnic, fixa "cas per cas" el nombre d'hores que se subvencionen.

El cost de cada hora d'atenció personal suposa 14 euros; el d'atenció domèstica, 9. Les ajudes tenen una durada inicial de tres mesos, que es podrien qualificar d'avaluació; després d'este període la Comissió de Valoració determina si s'ha d'ampliar fins a la fi de l'any. En tot cas, quan finalitza l'exercici, els beneficiaris poden tornar a ser-ho sol·licitant la renovació. Les peticions d'ajudes per a l'any en vigor es tramiten de gener a novembre. Desembre és solament per a les renovacions, les peticions que es presenten eixe mes es cursen al gener, ja amb càrrec al nou Pressupost.

Ara com ara han sigut 203 els expedients acceptats per Benestar Social, dels quals 106 han necessitat atenció personal; 13, atenció domèstica; i 84 personal i domèstica.