EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:53 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Expande-T', impulsat per les àrees de Joventut i Benestar Social, proposa durant un mes minitallers de dinàmica participativa

Benidorm planteja un projecte perquè joves de 16 a 30 anys desenvolupen les seues capacitats creatives, socials i lúdiques

13 setembre 2022
Curso de la Concejalía de Juventud.

Les Regidories de Joventut i Benestar Social plantegen un projecte perquè joves de Benidorm de 16 a 30 anys desenvolupen i experimenten les seues capacitats creatives, socials i lúdiques. Per a això, el projecte 'Expande-T', que compta a més amb la col·laboració d'altres departaments municipals, proposa durant un mes una sèrie de minitallers de dinàmica participativa.

Segons han explicat els edils de Joventut i Benestar Social, Jaime Jesús Pérez i Ángela Llorca, "amb este projecte es pretén que els joves participants exploren les seues capacitats i col·laboren entre ells, fomentant i potenciant així el treball en grup". Durant la duració del projecte, els participants exercitaran estratègies per al desenvolupament de les habilitats socials i de comunicació; experimentaran la capacitat creativa a través de les arts, l'esport o les noves tecnologies; socialitzaran i gaudiran el temps lliure de manera proactiva; es fomentarà l'associacionisme; i desenvoluparan habilitats per a l'emancipació personal.

'Expande-T' es durà a terme els dimarts i dijous del 20 de setembre al 20 d'octubre en horari d'11.00 a 13.00 hores en diversos espais municipals. En aqueix temps, els jóvens participaran en tallers d'oratòria, teatre, arts plàstiques, xarxes socials i noves tecnologies, danses del món, habilitats socials i expressió musical.

Les inscripcions poden formalitzar-se en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ), situat en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya. Per a obtindre més informació també es pot contactar amb el CIJ en el telèfon 965 853 041.