EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez felicita ABRECA per la iniciativa innovadora i anuncia que l'Ajuntament secundarà pròximes edicions perquè "és innovació i forma part de la cadena de valor del destí Benidorm"

Benidorm Gastronòmic comptarà amb el primer concurs de cocteleria, de 23 de setembre al 2 d'octubre

13 setembre 2022
Benidorm Gastronómico contará con el primer concurso de coctelería, de 23 de septiembre al 2 de octubre

El Benidorm Gastronòmic 2022 ha presentat hui en la seu de la Regidoria de Turisme, edifici Municipal el Torrejó, el "Primer Concurs de Còctels" que s'integra com a quarta experiència del Benidorm Gastronòmic 2022, que tancarà l'onzena edició del concurs d'arrossos.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, juntament amb el Padrí de la present edició, el restaurador Manuel Ruíz Girona, ha assistit a la presentació que s'ha desenvolupat després del tast del jurat de les elaboracions dels establiments participants.

Pérez ha destacat "la component d'innovació" que suposa la introducció d'este concurs al Benidorm Gastronòmic 2022, destacant "a l'aportació a la cadena de valor" d'una destinació turística com Benidorm, tenint en compte de l'auge de la cocteleria, en les seues múltiples variants tant en la restauració com en l'oci nocturn.

L'alcalde Toni Pérez ha destacat l'esforç dels deu establiments participants i felicitat ABRECA "per introduir esta nova acció", destacant que "l'Ajuntament estarà donant suport a accions com esta en favor als bars, restaurants i a l'oci nocturn". Pérez va assenyalar la seua convicció que "hi haurà més edicions" i va animar a participar en el concurs entre els dies 23 de setembre i 2 d'octubre.

El públic participant atorgarà el Premi Especial votant a través de l'app Gastroeventos i amb els fullets, havent de visitar almenys 3 dels 10 establiments inscrits que oferiran un còctel amb alcohol i un altre sense alcohol. Un jurat professional ha valorat l'elaboració i presentació dels còctels, que han desenvolupat este mateix matí en la seu de la Regidoria de Turisme els professionals de la cocteleria dels establiments inscrits; una part del jurat ha valorat la tècnica i presentació i la resta ha executat, des de sala annexa, un tast a cega de les elaboracions.

Participen en esta primera edició, l'Hotel Vila Venècia i els establiments Diva 15, La Fonda, KU Lounge Cafe, Mia Social Club, Penélope Beach Club, Pinocchio Playa, Ric Cafeteria, Saltoki Experiencia i Spasso.

Per al lliurament de diplomes, a la finalització dels dies del concurs, es procedirà a conéixer la decisió del jurat professional i del públic, s'entregaran els diplomes als còctels i als establiments i se sortejaran entre els vots i votants del públic dos premis de degustació de 6 còctels amb alcohol i sense alcohol entre els participants a través de l'app Gastroeventos i del fullet de publicitat i participació.

Audios relacionados
Corte voz 1 - Toni Pérez
Audio file