EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

10:51 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En pròximes dates s'informarà sobre la disponibilitat d'esta activitat dinamitzadora

L'alumnat del programa 'T'Avalem' prepara visites teatralitzades al Tossal de la Cala

13 setembre 2022
Visitas Tossal

Els deu joves menors de trenta anys que participen en el programa d'ocupació i formació 'T'Avalem' estan preparant visites teatralitzades al Tossal de la Cala, ampliant així les activitats i propostes que oferix l'Ajuntament als qui volen descobrir o conéixer més de prop el jaciment romà.

Les edils de Patrimoni Històric i d'Ocupació i Desenvolupament Local, Ana Pellicer i Mónica Gómez, han assistit hui a la jornada d'assaig i preparació d'estes visites en el mateix jaciment, on l'alumnat ha estat acompanyat per part del professorat que s'estan encarregant de la seua formació en 'Dinamització d'activitat de temps lliure educatiu infantil i juvenil' i en 'Direcció i coordinació d'activitats de temps lliure educatiu i juvenil'.

Pellicer ha indicat que "estes visites teatralitzades són una alternativa molt atractiva per a la població, sobretot per al públic infantil i juvenil, que a través d'esta activitat dinàmica poden submergir-se encara més en la manera de vida de l'època, en els abillaments, en el comportament i estratègies de defensa que s'empraven durant la Gerra de Sertori, i fins i tot sentir-se part de l'exèrcit romà".

A més de guinitzar les visites i representar-les, l'alumnat també s'ha encarregat de la confecció de la vestimenta que utilitzaran en cada representació, de les quals "més endavant s'informarà de quan es desenvoluparan i per a les quals cursarem un oferiment als centres educatius de Benidorm perquè puguen incloure esta activitat en la seua programació".

Estes visites guiades seran la tercera activitat que l'alumnat de 'T'Avalem' farà vinculada al Tossal de la Cala, després d'haver-se encarregat de dinamitzar l'exposició itinerant 'Romans contra romans' en els centres educatius de Benidorm i d'haver desplegat un taller infantil de ceràmica en el marc de les Jornades Europees d'Arqueologia.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, ha explicat que totes estes activitats "s'inclouen en la formació pràctica que s'oferix als participants del programa 'T'Avalem', que compta amb finançament del Fons Social Europeu de Garantia Juvenil a través de LABORA". "Amb este programa millorem la capacitació de l'alumnat, que una vegada superen la formació reben un certificat de professionalitat, ampliant així les seues opcions d'accés al mercat laboral".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mónica Gómez
Audio file