EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

19:58 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cobert con lluvia

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

75%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al llarg del curs, se sumaran altres 400.000 euros gràcies a les millores obtingudes per l'Ajuntament en l'obra del Leonor Canalejas

Benidorm invertix 400.000 euros en els centres educatius de cara a l'inici del curs 2020/2021

03 setembre 2020
Benidorm invierte 400.000 euros en los centros educativos de cara al inicio del curso 2020/2021

L'Ajuntament de Benidorm invertix prop de 400.000 d'euros en la posada a punt dels centres educatius de la ciutat de cara al pròxim inici del curs escolar 2020/2021, segons les dades traslladades hui per l'alcalde, Toni Pérez, qui este matí ha visitat les instal·lacions dels col·legis públics Puig Campana i Els Tolls i l'EIM Les Fontanelles per a comprovar l'evolució dels últims treballs que s'estan executant en via pública, afavorint l'accessibilitat i la mobilitat. Una visita en la qual ha estat acompanyat dels regidors d'Educació i Espai Públic, Maite Moreno i José Ramón González de Zárate.

Toni Pérez ha indicat que "des que se suspenguera l'activitat acadèmica presencial a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19, l'Ajuntament ha estat fent tasques de manteniment en els centres educatius de la ciutat. Estos treballs s'han intensificat durant l'estiu amb les mires posades en el nou curs escolar, que ha exigit dels centres i de l'Ajuntament un esforç addicional per a garantir l'adaptació de les instal·lacions als protocols sanitaris i organitzatius traslladats en els últims dies per la Conselleria".

L'alcalde ha remarcat que, a instàncies dels mateixos centres, l'Ajuntament ha actuat en la totalitat de col·legis públics i escoles infantils municipals de Benidorm, així com en el Conservatori Municipal de Música i Dansa 'José Pérez Barceló' i en el centre municipal d'estudis 'Carmen García Santos', on tenen la seua seu la UNED i l'Escola Oficial d'Idiomes". Concretament, i en funció dels centres, s'han dut a terme reparacions, xicotetes operacions de pintura, instal·lació de zones d'ombra, i labors de lampisteria, fusteria i electricitat. A més, s'han subministrat i instal·lat elements per a generar els circuits segurs en els centres. Totes estes actuacions tenen un valor estimat de 150.000 euros.

A més de les actuacions realitzades directament a través de la brigada de Servicis Tècnics, l'alcalde ha destacat "la inversió que s'està realitzant en el col·legi públic Leonor Canalejas i que van més enllà de la construcció del nou pavelló multiús, perquè com a millores a estes obres l'Ajuntament està executant obres en l'edifici central, d'exclusiu ús educatiu. Segons ha aprofundit l'alcalde, "les millores ateses per l'Ajuntament i que beneficiaran directament al centre educatiu ascendixen a més de 660.000 euros, estant ja executades hui dia obres per quantia superior a 250.000 euros".

Toni Pérez ha detallat que "paral·lelament a les obres del nou edifici amb càrrec al programa Edificant, ja s'han executat dos de les millores previstes, per import de 252.582'87 euros, la qual cosa ha permés la renovació integral de la totalitat dels banys –tant d'alumnat com de professors–, així com de les escales, millorant l'accessibilitat del centre i adaptant-lo a la normativa vigent, estant previst també dotar d'ascensor al centre". La resta de millores, s'aniran executant al llarg d'este curs, "aprofitant els moments de vacances escolars per a desenvolupar les de major complexitat per a no afectar així el desenvolupament de l'activitat educativa".