EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

09:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez assenyala la importància de la volta a l'activitat congressual, felicita el col·lectiu per la seua dedicació i aplaudix el seu compromís amb la ciència i les persones

Benidorm acull la 44a Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia Pediàtrica

26 maig 2022
Pediatria

Més de 400 professionals, durant tres dies, actualitzaran coneixements per a millorar l'atenció a pacients infantils.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha participat en l'acte inaugural de la 44 Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia Pediàtrica (SENEP) que reunix a Benidorm a més de 400 professionals de l'especialitat, a escala internacional, amb un prestigiós equip de ponents d'Espanya, el Regne Unit i Alemanya.

En les seues paraules de benvinguda i obertura del congrés va assenyalar que estàvem davant "un dia feliç per a Benidorm" perquè amb esta reunió es recuperava l'activitat congressual i MICE de la ciutat. Es va felicitar Pérez per la importància i nombre d'assistents que durant tres dies romandran a Benidorm i va demanar als assistents "que aprenguen i compartisquen les novetats que es comunicaran" en la reunió i va demanar "un aplaudiment" per la dedicació del col·lectiu sanitari en general durant la pandèmia i en l'actualitat.

L'alcalde de Benidorm ha destacat en la seua breu intervenció que "l'àmbit sanitari ens ha permés superar esta situació molt complexa", ha elogiat "el compromís envers les persones del col·lectiu mèdic" i els ha agraït "estar sempre ací". Va recordar que Benidorm, també "s'ha mantingut ací i continua sent aqueix destí líder nacional i internacional".

Toni Pérez va demanar als professionals inscrits en el congrés que "aprofiten el temps per a adquirir coneixements que repercutixen en el bé de tots" i que "aprofiten la seua estada Benidorm, una ciutat que viu d'oferir felicitat, per a trobar-la també gaudint el temps lliure".

Pérez ha compartit la taula amb la doctora Ana Camacho Salas, presidenta de la SENEP, amb la directora territorial de la Conselleria de Sanitat Universal de la Generalitat, Encarna Llinares Cuesta, i amb l'enginyer i astronauta Pedro Duque Duque, que va ocupar els ministeris de Ciència i Innovació entre 2018 i 2021 i que ha pronunciat la conferència inaugural. El president del comité Organitzador de la reunió, el doctor Francisco Carratalá i la regidora de Sanitat de l'Ajuntament de Benidorm, Mónica Gómez han completat el cercle d'autoritats de l'acte.