EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

00:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Junta de Portaveus elevarà a ple de manera conjunta les mocions que exigixen solucions per a l'IES Pere M. i el Servici de Pediatria

26 maig 2022
Junta de Portavoces

La Junta de Portaveus ha acordat hui per unanimitat elevar a ple com a mocions conjuntes les propostes per a exigir a la Generalitat Valenciana solucions per a les obres inacabades de l'Institut d'Ensenyament Secundari (IES) Pere M. Orts i Bosch i per a la falta de recursos humans en el Servei de Pediatria de l'Hospital Comarcal Marina Baixa.

En una reunió en la qual l'alcalde Toni Pérez ha informat els grups sobre la situació generada respecte al centre cultural, s'ha decidit que totes dos mocions –proposades originalment per l'alcalde i pel grup municipal del PP– siguen incloses en l'ordre del dia com a mocions de la Junta de Portaveus.

La primera moció reclama a la Generalitat Valenciana la finalització de les obres pendents en l'IES Pere M. Orts i Bosch, que es van paralitzar fa ara quatre anys, tan sols unes setmanes després d'haver-se représ. Segons la mateixa documentació aportada per la Conselleria al començament de 2017, quedaria pendent d'executar el 15% de l'ampliació, atés que el 85% restant s'havia completat quan les obres es van paralitzar per primera vegada a causa del concurs de creditors de l'empresa adjudicatària.

D'aquí ve que, després d'anys d'anuncis incomplits, la Corporació "exigisca una solució ràpida que acabe d'una vegada amb la situació que viu esta infraestructura i especialment la comunitat educativa de l'IES Pere M. Orts i Bosch".

En la segona moció, des de l'Ajuntament s'insta la Conselleria de Sanitat a solucionar "urgentment" la "greu" situació del Servici de Pediatria de l'Hospital Comarcal Marina Baixa, on s'han suspés les consultes externes d'esta especialitat per falta de personal. Tal com recull el text, els mateixos professionals al·ludien recentment que dels onze pediatres que formaven el servei, en l'actualitat només queden quatre, la qual cosa consideraven "resultat de la falta de previsió i desatenció en els últims dos anys". Afegien que amb el servei "desmantellat" s'estava deixant d'atendre "més de 200 xiquets a la setmana".

Etiquetes