EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

09:03 AM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La inscripció per a empadronats començarà el 7 de juny i per als no empadronats el dia 13 d'eixe mes

Benidorm inicia la campanya municipal 'Esport Estiu 2022' amb nou cursos

26 maig 2022
Benidorm inicia la campaña municipal ‘Deporte Verano 2022’ con nueve cursos

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm ha donat a conéixer l'oferta per a la campanya 'Esport Estiu 2022' la inscripció del qual començarà dimarts que ve 7 de juny per als empadronats i el 13 de juny per als no empadronats a la ciutat.

Les inscripcions podran realitzar-se de manera presencial en la mateixa Regidoria d'Esports, al Palau d'*Esports i, amb cita prèvia, en les extensions administratives dels Tolls-Sat de l'Aigua, Foietes-Colònia Madrid, La Cala, Racó de l'Oix i Maravall-plaça d'Espanya. També podran dur-se a terme telemàticament en el següent enllaç: deportesbenidorm.deporsite.net/inscripcion-actividades

En total seran nou especialitats les que oferix la Regidoria: Escola poliesportiva, gimnàstica de manteniment a la platja, caiac de mar, natació, aiguagim, futbol platja, vòlei platja, tenis i vela. Les activitats, que es duran a terme de dilluns a divendres i en la modalitat d'iniciació, estaran adaptades a la normativa sanitària vigent a cada moment. La inscripció comporta una assegurança mèdica concertada amb la Regidoria d'Esports.

L'Escola poliesportiva tindrà un preu de 30 euros i es compondrà d'activitats com a atletisme, patinatge, bàsquet, handbol, futbol sala, vòlei, pilota valenciana, esports alternatius, gimcanes deporte en naturalesa i natació. Es desenvoluparà al Palau d'Esports de 9 a 14 hores.

La gimnàstica de manteniment a la platja es realitzarà al Parc d'Elx per a majors de díhuit anys del 27 de juny al 19 d'agost. Per a esta activitat no és necessari pagar quota.

La inscripció per a caiac de mar té un preu de 20 euros i tindrà lloc en el Club Nàutic. Es requerix com a requisit imprescindible saber nadar i els participants hauran de portar guants i xancletes tancades d'aigua. Els cursos i horaris es dividiran en funció de l'edat.

L'activitat de natació es desplegarà a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor i el Palau d'Esports. S'inclou natació infantil i adults amb un preu de 25 euros. També s'oferix la modalitat de natació correctiva per als nascuts abans de 2009 al preu de 25 euros i natació per a persones amb diversitat funcional, la quota de la qual serà de 15 euros.

Una altra especialitat serà l'aiguagim, amb una quota de 25 euros, per a la qual s'exigix saber nadar. Es dirigix a persones nascudes en 2005 o abans i hi haurà dos cursos; del 27 de juny al 22 de juliol i del 25 de juliol al 19 d'agost.

Els interessats a inscriure's en futbol platja hauran d'abonar una quota de 20 euros, una activitat que es desenvoluparà a la platja de Ponent a l'altura del Parc d'Elx de 9 a 11 hores per als nascuts entre 2006 i 2010.

El vòlei platja, també per a nascuts entre 2006 i 2010, tindrà lloc igualment en Ponent a l'altura del Parc d'Elx de 9 a 11 hores i el seu preu serà de 20 euros.

La modalitat de tenis tindrà un preu de 20 euros per als qui s'inscriguen, i el desenvolupament de la mateixa es realitzarà per franges horàries segons edat. Tots hauran d'aportar raqueta, a excepció dels menors de sis a huit anys, als qui se'ls proporcionarà.

Finalment, el Club Nàutic acollirà l'activitat de vela, dirigida a nascuts entre 2006 i 2014. Al preu de 20 euros, es farà a les vesprades de 16.30 a 18.30 hores. Els inscrits hauran de saber nadar.

D'altra banda, alguns clubs i entitats esportives de la ciutat també oferixen cursos esportius per a este estiu. En concret, el Club Handbol Benidorm, el Club Voleibol de platja Ponent, el Club Patinatge Benidorm, el Cable Ski Benidorm i el Club Natació Artística PSwater Benidorm.

Per a més informació els interessats poden dirigir-se a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm.

Baixa

Curso Verano