EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

15:05 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde reafirma que l'Ajuntament està en disposició de rebre les instal·lacions i emplaça el director de l'entitat a entregar les claus dilluns que ve 'in situ'

Toni Pérez trasllada a l'SPTCV que "Benidorm vol el centre cultural ja"

26 maig 2022
Toni Pérez traslada a la SPTCV que “Benidorm quiere el centro cultural ya”

L'Ajuntament ja ha adquirit el mobiliari, els equips informàtics i els instruments per al Conservatori.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha traslladat a la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV) que la ciutat "vol el centre cultural ja". En una roda de premsa, Toni Pérez ha respost en estos termes a la carta remesa ahir pel director general de l'SPTCV, i ha recalcat que "volem usar ja el centre cultural, perquè ja està bé de demores i d'epístoles".

Després de referir-se al "compromís lleial" i la col·laboració desplegada per la ciutat perquè la primera fase del centre cultural fora una realitat, l'alcalde ha recalcat que l'Ajuntament està en disposició de rebre estes instal·lacions.

D'aquí ve que haja emplaçat el responsable de l'SPTCV a veure's dilluns que ve, 30 de maig, a les 12.00 hores, en les instal·lacions i que li haja demanat que acudisca a esta trobada "amb la clau" del centre cultural. Una cita en la qual l'alcalde ha suggerit que participen també els grups de la Corporació, els tècnics de totes dos administracions, la direcció dels conservatoris de Benidorm i totes les persones que ho estimen.

"Si eixa obra està acabada i és l'Ajuntament el que no vol rebre-la –ha subratllat Toni Pérez– és tan senzill com que el director general de l'SPTCV vinga el dilluns amb la clau, perquè allí estarà l'alcalde de Benidorm per a rebre-la".

Durant la seua compareixença, l'alcalde ha declinat valorar "el to" de l'última comunicació del responsable de l'SPTCV i s'ha mostrat contundent en afirmar que Benidorm vol disposar com més prompte millor de les instal·lacions del centre cultural. En este punt, ha incidit en què l'Ajuntament ja ha adquirit el mobiliari, l'equipament informàtic i un lot de nous instruments per al Conservatori Municipal de Música 'José Pérez Barceló', que juntament amb el de Dansa se situaran en el nou edifici.

Toni Pérez ha recordat que per a aconseguir un acord amb la Generalitat que permetera reprendre el projecte, "este Ajuntament va rebaixar les seues pretensions i va fer un gran esforç per a no exigir la totalitat del centre cultural", acceptant un desenvolupament per fases i "acomodant" d'esta manera "la realitat a les possibilitats". Fruit d'aqueix acord, plasmat en un conveni, va sorgir una primera fase que es correspon amb el 25% del projecte original i que incloïa la construcció d'una sala menor del voltant de 500 butaques, instal·lacions homologades per als conservatoris, així com el tractament de les façanes i les cobertes de totes estes zones.

Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 3
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 4
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 5
Audio file