EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

09:25 AM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Organitzada des del Conservatori, l'experiència pretén acostar els xiquets a la música clàssica i contemporània

680 alumnes de Primària de huit centres de Benidorm participen en 'Toca Música'

26 maig 2022
680 alumnos de Primaria de ocho centros de Benidorm participan en ‘Toca Música’

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha acollit la huitena edició de 'Toca Música', després del parèntesi de dos anys provocat per la pandèmia. Una iniciativa de la Regidoria d'Educació que dirigix Maite Moreno, a través del Conservatori Professional de Música 'José Pérez Barceló'.

Els estudiants, tots de Primària, majoritàriament de Segon, dels CEIP Els Tolls, Vasco Núñez de Balboa, Aitana, Ausiàs March, Puig Campana, Leonor Canalejas; el CC Nuestra Señora de los Dolores i el CI Lope de Vega, han pogut "conéixer el funcionament del Conservatori", ha dit el seu director, José Miguel Mollá, en una "activitat molt divertida" que pretén "acostar als xiquets a la música clàssica i contemporània".

En l'escenari, alumnes i professors del centre han interpretat des de temes dels 'Increïbles', de Disney fins a batucades i han gaudit amb les anècdotes dels grans intèrprets i els instruments que els van fer famosos.

Amb activitats com esta "volem animar als xiquets al fet que es matriculen en el conservatori, i també en la resta d'escoles de música de Benidorm", ha explicat Mollá, i ha puntualitzat que "entre el 15 i el 20%" dels xiquets que han participat en les anteriors convocatòries de 'Toca Música' "s'han inscrit en algun d'estos centres".