CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

11:38 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Reservada a empadronats, s'entrega amb 10 euros de càrrega per al seu ús en l'autobús urbà

Benidorm obri a totes les edats la sol·licitud de la 'Targeta Ciutadana'

26 gener 2023
Tarjeta Ciudadana.
  • Se valora su futuro uso para el aparcamiento de l’Aigüera.
  • Hasta la fecha ya disponen de ella más de 4.600 personas.
     

L'Ajuntament de Benidorm obri dilluns vinent, 30 de gener, una nova fase de sol·licitud i lliurament de la 'Targeta Ciutadana', que actualment es pot utilitzar en l'autobús urbà i a la qual en un futur es vincularan nous usos i serveis municipals. Segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez, "a partir de la setmana que ve la sol·licitud de la 'Targeta Ciutadana' s'obri a la població empadronada de totes les edats".

L'alcalde ha recordat que "quan presentem esta targeta-moneder, nominativa, ja avancem que estava destinada a tota la població empadronada major de tres anys" i que "l'accés a la mateixa es faria de manera gradual per trams edat". Així, es va fer una crida inicial als usuaris del Abonament Or de l'autobús urbà i a la resta de població major de seixanta-cinc anys, i posteriorment es va posar a la disposició de les persones de més de cinquanta anys. "Ara en esta nova fase obrim este procés al conjunt de la població de tres anys d'ara en avant, completant així la seua difusió entre totes les persones potencialment beneficiàries", ha precisat.

Les persones interessades a obtindre la seua 'Targeta Ciutadana' han d'acudir al Registre General de l'Ajuntament –situat en la planta baixa– amb una fotografia i el DNI i només hauran d'emplenar un formulari. Dos setmanes després seran avisats per a recollir la seua targeta-moneder, que s'entrega amb una càrrega inicial de 10 euros que pot consumir-se en l'autobús urbà. Una vegada esgotat eixe import es pot recarregar i continuar utilitzant el transport en condicions avantatjoses, amb descomptes que oscil·len entre el 10% i el 66% en funció del tipus d'usuari: General, Escolar, Social, Jove o Or.

Toni Pérez ha explicat que la creació d'esta targeta "té un doble objectiu a través de la tecnologia: fomentar i promocionar l'ús del transport públic oferint condicions avantatjoses i modernitzar els servicis que es presten a la població empadronada,".

Referent a això, ha traslladat que "entre els servicis municipals que s'estan valorant incloure en un futur lligat a la 'Targeta Ciutadana' està l'aparcament públic de l'Aigüera, que en dates pròximes passarà a gestionar directament l'Ajuntament".

En total, "fins hui s'han entregat ja 4.656 targetes i hi ha altres 130 en tramitació, a les quals se sumen les entregades a través d'Avanza a l'alumnat usuari de l'Abonament Escolar Municipal".

L'emissió de la targeta és gratuïta; mentre que la renovació de la mateixa en cas d'extraviament, deterioració o robatori tindrà un cost de 4 euros.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm