CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

04:27 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament escomet la substitució del paviment per un altre antilliscant en el tram de vorera més pròxim a Jaume I

Benidorm millora l'accessibilitat i la mobilitat per als vianants en Marqués de Comillas

20 octubre 2023
Benidorm mejora la accesibilidad y la movilidad peatonal en Marqués de Comillas

L'Ajuntament de Benidorm està executant una actuació de millora de l'accessibilitat i la mobilitat per als vianants al carrer Marqués de Comillas, en el tram més pròxim a l'avinguda Jaume I. La intervenció, fonamentalment, consistix en la substitució de l'antic paviment per un altre antilliscant, a més d'algunes rebaixes de la vorera.

La campanya 'A peu de carrer' ha visitat este matí el tram en el qual s'està intervenint. Fins allí s'han desplaçat els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; d'Espai Públic i Mobilitat, Francis Muñoz, de Parcs i Jardins, José Ramón González de Zárate; i de Neteja Viària, Luis Navarro.

Es tracta d'una actuació molt similar a la que es va realitzar abans d'estiu al carrer Llimes i l'objectiu és, segons ha explicat el regidor Francis Muñoz, "guanyar en accessibilitat per a tots els vianants, però especialment per a les persones majors".

El paviment de la vorera presentava dificultats per la seua poca agafada, especialment en dies de pluja, per la qual cosa s'ha substituït per llamborda antilliscant. "Hem pogut comprovar que el pendent existent en el tram i el material actual pot ocasionar relliscades i caigudes en les persones i d'ací la decisió de canviar-lo" ha explicat Muñoz.

L'actuació no comporta renovació de canonades i conduccions, per la qual cosa ha tingut un termini curt d'execució. "És una intervenció ràpida que incidix en l'aposta d'este govern en favor d'una accessibilitat completa i millora de la mobilitat sostenible. Amb este canvi de vorera el carrer experimenta una sensible millora de la qual es veuran beneficiades totes les persones que per allí transiten" ha afegit el regidor, que també ha avançat que es durà a terme una actuació similar en l'avinguda Alfonso Puchades.

Per part seua, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha recordat que els veïns solen fer moltes propostes en matèria d'accessibilitat als carrers, per la qual cosa ha tornat a "animar a tots els ciutadans al fet que formulen eixes propostes i altres que consideren en els pressupostos participatius, per a això encara tenen termini fins al pròxim 30 d'octubre".

Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Francis Muñoz
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Francis Muñoz
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm